GTX 970 SLI düşük FPS sorunu

AndreaGeiL

Kilopat
Daha fazla  
MSI GTX 97o SLI yaptım her şey güzel fakat performans artacağına iyice düştü. Nvidia Denetim Masasından SLI aktifleştirince FPS 25 - 30 civarında seyrediyor. SLI kapalı iken 35 - 40 FPS arasında performans alıyorum. Bu tezatlığın çözümü nedir ?

Elbette hayır. AMD Zen'i ve Intel Kaby-Lake'i bekleyin derim. Almadan önce Intel alsaydınız böyle olmazdı.
Şu an tek merak ettiğim 9590 GTX970 sli kaldırır mı. Ryzen cpu gelince farklı bi sistem toplayacağım bu sistemi kuzene verip. 8350 veya 8370 de olabilir 9590 yerine. Sizden yardım almak istediğim konu buydu temel olarak. Birde 750w psu yeterli olacak mı 9590 ve 970 sli için?

Efendim, 9590 alarak hata yaparsınız. Zaten, SLI bir sisteme FX işlemci koymak bile biraz hata gibi geliyor. 750 W 80+Gold PSU işe yarar.
Söylediğim gibi şu anlık idare etsin diye . İlerde zen mimarisine döneceğim. 0 dan toplayacağım bu pc kuzene gidecek . Benim amacım şu anki sli dan maksimum performans almak.

Söylediğim gibi şu anlık idare etsin diye . İlerde zen mimarisine döneceğim. 0 dan toplayacağım bu pc kuzene gidecek . Benim amacım şu anki sli dan maksimum performans almak.

Intel size n'aptı bilmiyorum ama i3 6100'ün şuan kullandığın işlemciden iyi olması gibi bi' durum varken AMD kullanmak istemen mantıksız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı