GTX 970 SLI düşük FPS sorunu

AndreaGeiL

Kilopat
Daha fazla  
MSI GTX 97o SLI yaptım her şey güzel fakat performans artacağına iyice düştü. Nvidia Denetim Masasından SLI aktifleştirince FPS 25 - 30 civarında seyrediyor. SLI kapalı iken 35 - 40 FPS arasında performans alıyorum. Bu tezatlığın çözümü nedir ?

Hepinizin düşüncelerine saygı duyuyorum çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Fakat tekrar belirtmek istediğim bir konu var ben bu sistemi toplarken yaptığım total harcama 540 TL. 8320 yi satıp 9590 (2.el) ve üstüne sadece sıvı soğutma aldım. 540 TL ile intele dönmem biraz imkansız gibi gözüktüğünden böyle bir seçim yaptım. Sizin de belirttiğiniz gibi zen mimarisi gelecek iken 9590 saçma bir seçim . Fakat bu sistemi elimde mevcut olan parçalara en az miktarda en iyi performansı almak için 9590 ile değiştirdim ve makul bir fiyata kuzenime devredeceğim. Zen cpu performansına göre kendime intel veya amd arasında seçim yapacağım. Sonuç olarak 9590 aldıktan fps bizim istediğimiz değerlere ulaştı. Hepinize teşekkür ederim. Görüşleriniz benim için önemli. Bu arada 9590 51 dereceyi geçmiyor en ağır şartlarda bile. Evin ortalama sıcaklığı 27 derece felan.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı