MSI GTX 97o SLI yaptım her şey güzel fakat performans artacağına iyice düştü. Nvidia Denetim Masasından SLI aktifleştirince FPS 25 - 30 civarında seyrediyor. SLI kapalı iken 35 - 40 FPS arasında performans alıyorum. Bu tezatlığın çözümü nedir ?
Herşeyi yeni anakart ekran kartı ram psu sadece eski pc nin işlemcisi iyi diye onu değişmedim . GTX 970 için düşük mü kalır. İntele dönemem anakartı mı yeni aldım 1 ay oldu . AMD 9590 çözer mi sorunumu ?
Şu an tek merak ettiğim 9590 GTX970 sli kaldırır mı. Ryzen cpu gelince farklı bi sistem toplayacağım bu sistemi kuzene verip. 8350 veya 8370 de olabilir 9590 yerine. Sizden yardım almak istediğim konu buydu temel olarak. Birde 750w psu yeterli olacak mı 9590 ve 970 sli için?
Söylediğim gibi şu anlık idare etsin diye . İlerde zen mimarisine döneceğim. 0 dan toplayacağım bu pc kuzene gidecek . Benim amacım şu anki sli dan maksimum performans almak.
Söylediğim gibi şu anlık idare etsin diye . İlerde zen mimarisine döneceğim. 0 dan toplayacağım bu pc kuzene gidecek . Benim amacım şu anki sli dan maksimum performans almak.
Çözünürlük nedir? 8350 980 sli 4k testleri vardı. 970 sli yapıp 1080p oyun oynuyorsan intele geçsende durum değişmez. Hangi oyunları hangi çözünürlükte ve kalitede oynuyosun?