Merhaba. Ekran kartı olarak GTX 970 Ti mi yoksa GTX 1050 Ti mi almalıyım? İkisi de 3 yıllık ekran kartı ama GTX 970 Ti biraz daha eski yazılıma sahiptir diye düşünüyorum tabii aranızda daha iyi bilenler vardır. Sizce hangisi?
Ekran kartını tek almıyorum alacağım sistemlerin içinde var adam GTX 970 ti yazmış bende anlamadım yazmak istedim ama kart 4 gb yani sence hangi sistemi alayım970 Ti diye bir kart yok.
970 güçlü olsa da güncel değil. Onun yerine 1650 alabilirsin.
970'li sistem daha iyi tabii ancak bütün sistemi görmek lazım.Ekran kartını tek almıyorum alacağım sistemlerin içinde var adam GTX 970 ti yazmış bende anlamadım yazmak istedim ama kart 4 gb yani sence hangi sistemi alayım
Sistemi birazdan eklerim ama sizce 1050 ti daha uzun ömürlü olmaz mı 970 in vadesi dolmuş gibi970'li sistem daha iyi tabii ancak bütün sistemi görmek lazım.
Hocam bence sistemin içindeki parçaları bilmeyen birinden bir şey almayın.Ekran kartını tek almıyorum alacağım sistemlerin içinde var adam GTX 970 ti yazmış bende anlamadım yazmak istedim ama kart 4 gb yani sence hangi sistemi alayım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.