GTX 970 vs GTX 1050 TI vs GTX 1060

O değilde RX 470 8GB mı alsaydık? Mesela DOOM'da Nightmare ayarları açmana izin vermiyor 5GB bellek üstü istiyor üzüldüm şimdi. Gerçi oyun yok bende de 7GB bellek kullanan oyunlar görüyorum şaka gibi. :D
DOOM'gibi oyunlari bilmiyorum ben :D. Ben genelde 2. dünya savaşi uçaklari tanklari ve gemileri oynuyorum. Tarih tercihim :D.
Tüm oynadiğim oyunlar şunlar :
World of Warships, World of Warplanes, World of Tanks, War Thunder.

DOOM'gibi oyunlari bilmiyorum ben :D. Ben genelde 2. dünya savaşi uçaklari tanklari ve gemileri oynuyorum. Tarih tercihim :D.
O zaman 4 gig yeter sana. :D

Bana da yetiyor da görünce moralim bozuluyor. :D En iyisi bakmamak.

Bu arada WOT bende oynuyorum eğer oynuyorsan oynayabiliriz beraber. :D 1 tane tankım var sanırım. :D

Yeterde ben alirsam Asus Strix RX 480 alacağim da onun sadece 8 GB versiyonu var. Neyse hiç üzülmüyorum.
1250 TL şuan o ekran karti İtopya.com'da :D. Msi'in RX 480 4 GB fiyatina eşit :D.

WOT Blitz oynuyorum ben. Normal WOT 35 GB :D. İndiririm en düşük ayarda da oynarim da üşeniyorum :D. World of Warships'i geçen sene indirdiğimde 25 GB'di gelen güncellemelerle şuan 45 GB :D. Eskiden orta grafikte oynarken şimdi minimuma indirdim :D. WOT'uda biraz salladim War Thunder daha iyi. Similator savasi var War Thunder'de. Grafikleri zaten Ultra Low Quality'de oynuyorum da oyun çok gerçekçi. Grafikden bahsetmiyorum. Oyundaki fizik bile gerçektekinin aynisi :D. Basit, gerçekçi, similatör diye 3 savaş çeşidi var. Similatorde uçaği bile kaldiramiyorum :D.

Yeterde ben alirsam Asus Strix RX 480 alacağim da onun sadece 8 GB versiyonu var. Neyse hiç üzülmüyorum.
1250 TL şuan o ekran karti İtopya.com'da :D. Msi'in RX 480 4 GB fiyatina eşit :D.

WOT Blitz oynuyorum ben. Normal WOT 35 GB :D. İndiririm en düşük ayarda da oynarim da üşeniyorum :D. World of Warships'i geçen sene indirdiğimde 25 GB'di gelen güncellemelerle şuan 45 GB :D. Eskiden orta grafikte oynarken şimdi minimuma indirdim :D. WOT'uda biraz salladim War Thunder daha iyi. Similator savasi var War Thunder'de. Grafikleri zaten Ultra Low Quality'de oynuyorum da oyun çok gerçekçi. Grafikden bahsetmiyorum. Oyundaki fizik bile gerçektekinin aynisi :D. Basit, gerçekçi, similatör diye 3 savaş çeşidi var. Similatorde uçaği bile kaldiramiyorum :D.
Hakikaten öyle bu oyunları indirmeye bende üşeniyorum. :D WOT'u nasıl indirdiysem 1 haftada indirim sanırım, internet berbat bizim. :D

Hakikaten öyle bu oyunları indirmeye bende üşeniyorum. :D WOT'u nasıl indirdiysem 1 haftada indirim sanırım, internet berbat bizim. :D
Bizim 100 GB sinirsiz. Tabi 100 GB bitince hiz dusuyor ki 100 GB'ida bitirmiyorum zaten tum oyunlarim yuklu. Internet kotasi bitmeyince 10 GB'i 10-30 dakika arasinda indiriyor. Ama genede useniyorum. Hem ben şuğan War Thuder'a sardim diger oyunlar duruyor :D.

Bizim 100 GB sinirsiz. Tabi 100 GB bitince hiz dusuyor ki 100 GB'ida bitirmiyorum zaten tum oyunlarim yuklu. Internet kotasi bitmeyince 10 GB'i 10-30 dakika arasinda indiriyor. Ama genede useniyorum. Hem ben suan War Thuder'a sardim diger oyunlar duruyor :D.
Ne mübarek internet be. Biz işkence çekiyoruz 144P video bile zor izliyoruz. Recep Baltaş oyunun görüntüsü muazzam diyor. Bende diyorum neresi güzel görüntünün. :D 1MB dosyayı 1 dakikada indiriyorum. :D :D

Ne mübarek internet be. Biz işkence çekiyoruz 144P video bile zor izliyoruz. Recep Baltaş oyunun görüntüsü muazzam diyor. Bende diyorum neresi güzel görüntünün. :D 1MB dosyayı 1 dakikada indiriyorum. :D :D
Benim internet oyle olsa elimde olan bilgisayari da kirardim :D. Bence sen bir internet al :D. Helal valla nasil dayandin o internete :D.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı