E
Eden Dust
Ziyaretçi
Aslında her zaman öyle değil bazen öyle.Benim internet oyle olsa elimde olan bilgisayari da kirardim. Bence sen bir internet al
. Helal valla nasil dayandin o internete
.
Aslında her zaman öyle değil bazen öyle.Benim internet oyle olsa elimde olan bilgisayari da kirardim. Bence sen bir internet al
. Helal valla nasil dayandin o internete
.
Neden Nvidia?Beyler çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için .
Ama ben çok kararsız kaldım invidia ekran kartı istiyorum amd radeon istemiyorum bana invidia uyumlu msi 4 gb 256 bit ekran kartı önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler .
Çünkü Nvidia candır...Neden Nvidia?
Yok merak ettim.Çünkü Nvidia candır...
Aynı şeyi ben de GTX 970 alırken yaşamıştım. AMD'nin eski başarısızlıklarından gelen bir korku diyelim...![]()
4GB ve 256 bit olması şart mı?Beyler çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için .
Ama ben çok kararsız kaldım invidia ekran kartı istiyorum amd radeon istemiyorum bana invidia uyumlu msi 4 gb 256 bit ekran kartı önerebilirmisiniz şimdiden teşekkürler .
O değil de hocam imzanızda alınacak olan parçaları gördüm bende bir kaç tane yazayım bari.
Haaa...O değil de hocam imzanızda alınacak olan parçaları gördüm bende bir kaç tane yazayım bari.![]()
![]()
Akasa Venom Atto alın.Haaa...
Benim Nepton 240M can çekişiyor. Amazon'da indirim bekliyorum, H110i için.![]()
Amd semiyorum şuana kadar hep amd radeon kullandım hoşuma gitmiyor invidia daha iyiNeden Nvidia?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.