GTX 970 vs R9 290X?

Yaptığınız bu kadar yorumu Nvidia forum yöneticilerine iletseniz belki GTX970 piyasadan kalkar. Bu kadar şikayet görmezden gelinmez. Görüntü kalitesine önem veren biri zaten GTX970 modeli almaz. Titanlar var onlardan birini seçebilirsiniz. Arkadaşımızın sorusuna vereceğimiz cevap hiç bir zaman mükemmeli bekleme.

Her ne olursa olsun Nvidia, AMD gibi sırf yeni model çıkarmak için değil oyunların daha iyi optimize olabilmesi için, daha iyi performans verebilmesi için elinden geleni yapıyor. Fanboyluktan değil ama ben kesinlikle Nvidia öneriyorum en azından ilerde yine seni yarı yolda bırakmadan güncelleştirme gönderektir.

İyiden kötüye göre:

Gigabyte GeForce GTX 970 Gaming 4GB G1 : En hızlısı. Üstünde 3 fan olmasına rağmen en sessizi. Ayrıca OC performansı çok güzel.

EVGA EVGA GTX 970 4gb Msi ile Gigabyte arasında kalıyor. Bazı kullanıcılar gürültülü diyor fakat konulduğu kasaya göre değişebilir.

MSI GTX 970 GAMING 4GB Arayüzü, kullanışı ve OC performansı en iyi olan fakat OC olmadığında gigabyte üstün geliyor ve Gigabyteın soğutması daha iyi.

Yukarıdaki bilgiyi Which GTX 970 version to buy?!?! [Solved] - Gtx - Graphics Cards bu sayfadan aldım.

İyice araştırırsın bakarsın fakat Asus çok geri planda kalıyor. Asus'tan önce bu üçü geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı