@Silinen üye kartın soğutmasında bir problem yok. Technopat'in incelediği videoda kart 70 dereceleri pek görmüyor. O yüzden sorun kartta değil. Macun sürme açısından da sıkıntım yok gayet verilen talimatlara göre pirinç tanesi kadar sürüp zar gibi yaptım macunu. Sonrasında üstüne azıcık daha sıkıp soğutma bloğunu kartın üstüne monte ettim. Sanırım macundan kaynaklı.
İşlemci üstünde macun olmadan 70 derece çalışamaz o bilgisayar. İyi tamam boş yere masraf yapmasın sen halledersin arkadaşın sorununu. Kalitesiz macun kullanmaya devam
Ben kalitesiz macun kullansın mı dedim? Konu sahibi yeni macun alsın, hatta alabileceği en pahalı macunu alsın eski ve soğutma problemli bir kartta ne kadar fark edecek görelim. Bakalım ısınma sorunu devam edince vereceğini tepki ne olacak.
Termal macunu değiştirirken fanları vesaire yanlış takmadıysa soğutma sıkıntısı yeni mi başladı ? Fanları çalışmasa fark eder söylerdi. Ayrıca termal macunsuz kullanıyorsan kendi kartını bu forumda dolaşıp da insanları yanlış yönlendirme derim ben.
Fanları çalışmıyor diyen oldu mu? 6 senedir aktif olarak kullanılan bir kartın fanlarının eskimesi ve soğutma problemleri yaşatması normal bir durum. Yanlış yönlendirdiğim kısmı da söylersen sevinirim. Macun yenilemiyorum ve kartım 70 dereceyi geçmiyor, sizin bahsettiğiniz gibi olsa benim kartımın da macunun eski olmasından dolayı çok ısınması gerekirdi.
Ben kalitesiz macun kullansın mı dedim? Konu sahibi yeni macun alsın, hatta alabileceği en pahalı macunu alsın eski ve soğutma problemli bir kartta ne kadar fark edecek görelim. Bakalım ısınma sorunu devam edince vereceğini tepki ne olacak.
Fanları çalışmıyor diyen oldu mu? 6 senedir aktif olarak kullanılan bir kartın fanlarının eskimesi ve soğutma problemleri yaşatması normal bir durum. Yanlış yönlendirdiğim kısmı da söylersen sevinirim. Macun yenilemiyorum ve kartım 70 dereceyi geçmiyor, sizin bahsettiğiniz gibi olsa benim kartımın da macunun eski olmasından dolayı çok ısınması gerekirdi.