Gtx 980 Düşük Fps Sorunu

Madnesss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, güncel bir sistem topladım, oyunlarla alakalı hiç bir problemim yoktu, Bf4'ü 4k çözünürlük ultra ayarlarda akıcı oynayabiliyorum herşey güzel gidiyordu ta ki biraz knight online takılayım dediğim ana kadar. Knight online gibi 10 yıllık bir oyunda kalabalık alanda 30 fps yle dolaşmak çok şaşırttı beni, gayet akıcı bir oynayış beklerken 8600gt'li sistemimle aynı performansı almak gerçekten şaşırttı. Diğer oyunlarda sorun yaşamamam donanımsal sorunum olmadığının göstergesi, sistem win8 64 bit, sürücüler güncel, nedir arkadaşlar bu sorunun çözümü, yıkıldım vallahi :) .

Hocam yanlisim varsa duzeltin ama mp oyunlarda islemciye daha fazla is dusuyor diye biliyorum. Eger varsa offline ve single olarak oyunu calistirirsaniz bence daha yuksek fps alirsiniz.

Dikey Senkranizasyon açık olabilir. Kusura bakmayın yorumuzu farketmemişim. Oyun eski büyük ihtimalle daha fazla FPS veremeyebilir. Grafik açısından destek vermiyodur bence.

Bu konuyu çok araştırmıştım zamanında. Benimde sistemim iyi olmasına rağmen kasıyordu. Oyunla alakalı bir problem olduğunu ve çoğu kişide aynı sorunun olduğunu fark etmiştim. Silah efektlerini kapatırsanız biraz daha iyi olacaktır. Başka bir çaresi yok maalesef...

malesef bu genel bir sorun. Öncelikle oynadığın pvp server ise her türlü duruma hazır olmalısın bir client bir clienti tutmaz birinde 200 fpslere kadar çıkıp bir server a girdiğinde 50 60 fps de takılma hissi yaşayabilirsin diğer sorun ise ko tek çekirdek işlemciye tüm yükü bindirir otomatik olarak ekran kartın harika bir görüntü ile oyunu sana oynatmak isterken tüm yük garibim tek çekirdeğe işlemciye yüklenir anlık fps dalgalanmaları kaçınılmaz olur. Kötü tarafı 60 fps ye de sabitleyememe oyunu yani işin özü temiz bir client bul yada orjinal olarak oyna kasma yaşamazsın ben şuan gtx 1060 ile 200 fps üzeri oynuyorum o da işime yaramıyor neden dersen monitör 60 hz müthiş şekilde dalgalanma anlık takılma hissi yaşıyorum varlık içinde yokluk çekiyoruz ama şunuda belirteyim maradonda anlık takılma kasma 30 40 fps de oynama çok doğal SLI 1080 kullanan arkadaşımda bile bu sorun var ki sen düşün gerisini. Çare Ko nun artık şu ekran kartları ile uyumlu hale gelip oyun motorunu tek çekirdekten çıkarıp güzel bir yenileme yapması aksi halde Ko da kasma yaşamak istemiyorsan Al bi r250 xp işletim sistemi çift çekirdek işlemci 0 kasma full pk

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı