Gtx 980 mi, R9 Fury X mi?

İlk önce üslubuna dikkat et bir dahakine uyarmam saygılı olmayı öğrenmelisin! Senin anlamadığın nokta R9 Fury X'i tamamen AMD'nin üretmiş olması yani GPU'sundan belleklerine kadar hepsi AMD'nin montajı. Nvidia ise çoğu kartın GPU'sunu üretip anlaşmalı olduğu üreticilere verir ve onlar PCB'yi üretir. Sapphire dediğiniz firma AMD'nin en büyük ortağı ve üreticisi. Bu firma öyle yabana atılacak bir firma değil. Geçmiş dönemde sorunları olabilir doğaldır her firmanın olmuştur fakat şuanda gayet iyi işler çıkarmaktadır. GTX 980 Ti ile R9 Fury X arasında 700 lira fark var eğer bu kadar farkı dert etmeyeceksen GTX 980 Ti alabilirsin. Kaldı ki gerekli konularda yabancı forumlarıda kullanıyorum. Özgüven konusunda ise hala yanlış bilgi ile savunmaya çalışıyorsun bu yanlıştır ilk önce tartıştığın konuda yeterli düzeyde bilgi sahibi olmalısın fakat sen bilgin olmadan yorum yapıyorsun.

Konu dışı olacak fakat R9 285'i iade alıp R9 380 verdiler sağolsunlar.

GTX 980 Ti ile R9 Fury X arasında 700 lira fark var

Bu farkı bize gösterir misiniz? Dün geceden beri bakıyoruz fakat bulamadık biz, sinerjideki link yanlış orada verilen bilgilerde üretilen bir FuryX yok. Önceki sayfaya bakarsınız anlarsınız ne demek istediğimi.

Son düzenleme:
Kavga çıkardım galiba. Şu 2000 TL olan Fury X değil Fury de ben dediğim gibi yeni nesili bekliycem. Haziran' a çıkar mı?

Sinerjide olan model Fury modeli. Fury X modelleri sıvı soğutmalı. Araştırdığım kadarıyla Fury X 2.400 lira. GTX 980 Ti'nin en ucuzu ise 2.920 lira referans olmayan model yani arada neredeyse 520 lira fark var. 700 lirayı R9 Fury ile karıştırdım.

O halde öncelikle R9 FuryX'i tamamen AMD'nin ürettiğini evet bilmiyordum. Bu konuda özür dilerim(yalnızca sizden çünkü bunu sadece siz söylediniz, siz gösterdiniz). Ve teşekkür ediyorum bilgi için.

Ancak FuryX ile 980Ti arasında o derece fark olmadığının farkına varın sizde. Bir arkadaş bahsetmiş o kart FuryX değil Fury diye, anlayın aralarında o derece bir fiyat farkı yok. Düzgün araştırırsanız sizde fark edersiniz bunu. Tek araştırmadan, bilgisizce sert konuşanlar biz değiliz şu konuda. Biraz kendinizide eleştirmeyi bilin.

Kavga çıkardım galiba. Şu 2000 TL olan Fury X değil Fury de ben dediğim gibi yeni nesili bekliycem. Haziran' a çıkar mı?

Yeni nesil için yabancı forumlar mid 2016, school start season diye yazmışlar. Yani 2016 ortası, yaz tatili sonu, okullar başladığı zaman bekliyorlar. Ağustos, Eylül gibi bir tarihte. Bazıları 2016'nın sonunda bekliyor.

Arada yine 500 liraya yakın bir fark var. GTX 980 Ti'nin bu kadar performans vermesinin sebebi Nvidia'nın oyun pazarındaki yüksek payıdır. Temennimiz AMD'nin pazar payını arttırması.

Valla dediğim gibi, eğer arada 500 TL farkla FuryX var ise elbette haklısınız. Benim bulduğum en ucuzu 2600-2700 TL arasıydı bu nedenle söyledim. 2600-2700 TL verebilen birisi 200 lira daha çıkıp 980Ti alabilir çünkü.

Ve üslubum size karşı değildi, diğer arkadaşlara karşı idi. Şu konuda dediğimin tersini savunup doğru düzgün bir açıklamayla gelen sadece siz varsınız. Zaten ordada söylemiştim yanlışım var ise gösterin, teşekkür ederim bunun için diye.

Webdenal'da 2.400 liraya Fury X satılıyor fiyatının diğer sitelere göre daha ucuz olması sizi endişelendirmesin. Diğer firmalar maalesef ülkemize özgü saçma sapan fiyatlar çıkardığı için arada bu kadar fark oluyor.

Anlıyorum teşekkürler.

@Noctis Anlama sorunun var herhalde Fury X modelinin AMD tarafından ilk ben özel olarak üretildiğini yazdım, anlayamadığın için herşeye muhalefet yapıyorsun.

Düzgünce tartışabileceğim bir insan değilsiniz. Yorumlarınızı umursamıyorum. Daha fazla boş yapmayın konu çözüldü zaten arkadaş yeni mimariyi beklemeye karar verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…