Gtx 980 mi, R9 Fury X mi?

@Silinen üye kırmızı ile işaretlemiş olduğum yerdeki HDD slotlarını sökecek olursanız rahatlıkla sığacaktır.

Dosya Ekleri

• 302ceb40f4eda23fb6be69af2a391859_1361408733.jpg
    302ceb40f4eda23fb6be69af2a391859_1361408733.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 284
Orada Hdd varsa ne yapmalıyım bi de gx750w i7 2600 16gb ddr3 sistem sıkıntı çıkarır mı? Orayı sökmeden olmaz yani?

Bu arada hepinize teşekkür ederim.

Yeni nesiller ne zaman çıkar peki?

Bi de Anakartın modelini tam olarak hatırlamıyorum yeni nesil kartlar ona sığmazsa o zaman ne yapıcam? Tüm sistemi yenilememi mi önerirsiniz.

Fury X, GTX 980'den daha performanslı bir karttır. GTX 980'in rakibi Fury ve R9 390X'dir. GTX 980 fiyatını hak etmeyen bir karttır. Ayrıca bazıları demiş, Fury X alacak bütçeniz varsa GTX 980 Tİ alın, sen onlara bakma. GTX 980 Tİ ile Fury X arasında fiyat farkı var ve aradaki fiyat farkını GTX 980 Tİ hak etmiyor. En mantıklı seçim Fury X alman yararına olur.

Ama 912 Haf plus a sığar mı? Sığarsa daha mantıklı gibi gözüktü ama şu sitedeki benchmarklar kafamı karıştırdı. Is 4GB of VRAM enough? AMD’s Fury X faces off with Nvidia’s GTX 980 Ti, Titan X

Aynı kasayı ben de kullanıyorum. Bütün kartlar bu kasaya uygundur. Sığmazsa da HDD yuvalarını sökmeyi deneyebilirsin.

Fury x 4 gb belleğe sahip ama 4096 bit veri yolu zaten belleğin tüketimini azaltıyor diye biliyorum. Bence 4 gb yetecektir.

Fury X yeni nesil bir bellek mimarisi kullanıyor ve bu performans düzeyinde olan bir grafik kartı 4K ya giriş seviyesi olarak kabul edilir. 4 GB VRAM olması sizi aldatmasın. 1080p ve 2K çözünürlükte zaten sorun yok. Konu, çok VRAM tüketen oyunları 4K da oynamak olunca az biraz VRAM darboğazı yaşatabilir. Çok fazla VRAM takıntın olursa da, AMD nin yeni nesil (Polaris mimarili) ekran kartlarını bekleyebilirsin. Bu mimaride, üst seviye amiral gemisi kartlarda HBM2 bellek mimarisi kullanılacak ve 16 GB VRAM kullanılabilecek.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı