GTX 980 Ti bilgisayarı satsam kaç TL eder?

• Konuyu başlatan Tuxs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 6.728
Bu ekran kartının sıfırın 4000 TL olduğuna inanıyorsan GTX1060'ında 2500 TL olduğuna da inanırsın. D 980 Ti çok yaşlandı anca 1080 seviyesine çıkar. O fiyatlar gerçek değil.

Eski fiyatına oranla şu an 4000TL ve gayet te gerçek. Adamın sistemine 2300TL demen bile komikken 4000TL'lik fiyata gerçek dememen daha komik :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski fiyatına oranla şu an 4000tl ve gayet te gerçek. Adamın sistemine 2300tl demen bile komikken 4000tl lik fiyata gerçek dememen daha komik :d

Eski fiyatına oranla şu an 4000tl ve gayet te gerçek. Adamın sistemine 2300tl demen bile komikken 4000tl lik fiyata gerçek dememen daha komik :d
Yani GTX 980Ti fiyat olarak 2070 den pahalı olması gayet normal. Doğru mudur?

Son düzenleme:
3000-3200 TL eder. Daha üst fiyata insanlar biraz kırparak 1660'lı ya da güzel fiyat araştırmasıyla 1660 Super'li bilgisayar toplayabilirler.

Yani GTX 980 Ti fiyat olarak 2070'den pahalı olması gayet normal. Doğru mudur?

Doğru tabii piyasa da 980 Ti yok, olmayan ürün talep edilirse 4K olması gayet normal asdasd :)

0 Uretilmeyen kartın 0 fiyatını tartışıyorsunuz :) ilginç.

Sistem çok çok iyi. Ama toplu şekilde satarsan temiz olur, zamanını alır. Uzun sürer yani. Ama parça parça satman da kısa sürede elinden çıkarırsın ama uğraşırsın. Birde şehir dışına satış yapmamaya, oldukça elden ve deneyerek satmanı tavsiye ederim. Fiyat 3000-4000 lira diyorum bende. Elbette senin de piyasaya bakıp, elden çıkarma sürene göre fiyat bicebilirsin.

Mesela GTX 980 Ti 2000 lira ise sen 1800'den koyarsın, gelen adam 1700 der, sende verirsen verirsin :) haa, bir de ölücü tipler var, sakın uğraşma onlarla. Satış için dh, sahibinden, Letgo gibi platformlara bak. Oralara ilan koy.

Yani GTX 980 Ti fiyat olarak 2070'den pahalı olması gayet normal. Doğru mudur?

www.incehesap.com

Zotac Gaming GeForce RTX 2070 Mini ZT-T20700E-10P 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com

Zotac Gaming GeForce RTX 2070 Mini ZT-T20700E-10P 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
www.incehesap.com

Türkiye'de 0 olarak sadece Vatan'da var ve Vatan GTX 1060'a 2600 liraya kadar fiyat biçen bir mağaza o yüzden bu fiyatlar uçuk bile olsa 0'ı üretilmeyen bir kart için normal.
Ne ölüc.

0 Uretilmeyen kartın 0 fiyatını tartışıyorsunuz :) ilginç.

Sistem çok çok iyi. Ama toplu şekilde satarsan temiz olur, zamanını alır. Uzun sürer yani. Ama parça parça satman da kısa sürede elinden çıkarırsın ama uğraşırsın. Birde şehir dışına satış yapmamaya, oldukça elden ve deneyerek satmanı tavsiye ederim. Fiyat 3000-4000 lira diyorum bende. Elbette senin de piyasaya bakıp, elden çıkarma sürene göre fiyat bicebilirsin.

Mesela GTX 980 Ti 2000 lira ise sen 1800'den koyarsın, gelen adam 1700 der, sende verirsen verirsin :) haa, bir de ölücü tipler var, sakın uğraşma onlarla. Satış için dh, sahibinden, Letgo gibi platformlara bak. Oralara ilan koy.

Ne ölücüler var bir bilsen. 500TL'ye 1080P.
102 ekran TV koydum Letgo'ya adamlar bana 300E kadar inmemi teklif ediyorlardı. 300E inmeyince de kimse satın almaz deyip malımı kötülüyorlardı :D.

Türkiye'de 0 olarak sadece Vatan'da var.

Nerde tam olarak link atabilir misiniz? Merak ediyorum gerçekten. Ayrıca kaç yıllık sistem 2500-3000 edebilir maksimum ama 4000'e kim neden alsın sıfır sistem dizmek varken. 1660 Super'le alabilirsin aynı performansı.

Nerde tam olarak link atabilir misiniz? Merak ediyorum gerçekten. Ayrıca kaç yıllık sistem 2500-3000 edebilir maksimum ama 4000'e kim neden alsın sıfır sistem dizmek varken. 1660 Super'le alabilirsin aynı performansı.

Vatan için hiçbir şey imkansız değildir :D yıllar önce GTX 1050 Ti almak isterdim o zamanlar internette 800TL civariydi galiba ama bana çok sevgili Vatan çalışanı 1300TL'ye fişekliyordu.

Ekran kartı 5700 XT'ye kafa tutuyor eski de olsa çok çok iyi sistem. Toplu halde 3700 civarına satılır diye düşünüyorum. Ve cidden önümüzdeki 2 yıl boyunca üzmeden götürebilecek bir sistem ben olsam satmazdım?

Of, hocam. Keşke araştırsaydınız, 980 Ti, eski bir mimari, bu haliyle 5700XT'nin yanından geçemeyeceği gibi, zaten arada kafadan %30 fark var, hatalısınız, olsa olsa RX 5700'e kafa tutar. 5700XT diğerek neredeyse RTX 2070 dediğinizi unutmayın.

Vatan için hiçbir şey imkansız değildir :D yıllar önce GTX 1050 Ti almak isterdim o zamanlar internette 800TL civariydi galiba ama bana çok sevgili Vatan çalışanı 1300TL'ye fişekliyordu.

Kart yok, stok hatası. Satışta değil.

Attığınız linkte stokta yok ama ki olması da imkansız çünkü üretilmiyor kart. Oradaki fiyata göre 2. el ekran kartına fiyat biçmeniz mantıksız.

Attığınız linkte stokta yok ama ki olması da imkansız çünkü üretilmiyor kart. Oradaki fiyata göre 2. el ekran kartına fiyat biçmeniz mantıksız.

Oradaki fiyatına göre 2.el karta fiyat biçmedim. Sadece keriz gibi PC'yi 3000 altina satmasini önlemek için PC'nin aslında ne kadar pahalı olduğunu göstermek istedim o kadar.

Oradaki fiyatına göre 2.el karta fiyat biçmedim. Sadece keriz gibi PC'yi 3000 altina satmasini önlemek için PC'nin aslında ne kadar pahalı olduğunu göstermek istedim o kadar.

Yani bizim buralarda i5 8400 GTX 1060'lı PC'ler 5K'dan satılıyor GTX 980 Ti'lı PC 4K'ya gider en azından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı