GTX 980 Ti Intel Skylake Sistem Toplama

Hala emin olamadığım konular var.

1 Şimdilik 1 kart olacak ama diyelim ki ilerde 980 Ti falan gibi uzun iki kart ile SLI yaparsam her iki disk yuvasını sökmem mi gerekir? Bu durumda diskleri nereye takacağım?

2 Akasa Venom Voodoo bu kasanın içine sığar mı?

3 Bu kasanın içine sığabilecek önereceğiniz benzer başka bir fiyat performans soğutucusu var mı?

4 Deep Cool Gammaxx S40 işimi görür mü ?

Cooler master hyper 212 evo da karar kıldım... ve Zalman Z11 Neo yuda alıyorum.. referans bilgilere göre EVGA 980 ti için disk yuvasını sökmem gerekmeyecek.
Anakart da daha çok fiyat avantajı nedeniyle ASUS Z170 PRO GAMING kararı verdim.
SSD olarak da Sandisk Ultra ii 240 gb alacağım teoride 300 tl altına bulabilirim diye düşünüyorum.

Benim yerel donanımcımdan fiyat bekliyorum
i7 6700k ile Hyper 212 Evo almanın mantığı nedir acaba? O soğutucu ile O.C yapmanız mümkün değil. i7 6700 modeli çıkana kadar bekleyin. Artan para ile de diğer bileşenleri yükseltirsiniz. Ama ben soğutucuyu sonra alıcam derseniz bir sorun yok.

Bu kasaya sığabilecek hangi soğutucuyu önerirsiniz? Fiyat 200 altı olsun istiyorum ama...

Biraz daha yükselebilirim ama elim çok daraldı o nedenle yüksek bir fiyat ödemek istemiyorum soğutucuya... Şimdilik OC gerekmeyecektir zaten ama ilerde mutlaka ihtiyaç oluyor ben de şimdiden işimi görecek bişeyler olsun istiyorum... Anakart da müsait olacak sonuçta.

Ben buradaki inceleme ve değere bakarak karar vermiştim.

Cooler Master Hyper 212 EVO CPU Cooler Review - Page 6 of 9 - Hardware Secrets

SLI yaparsaniz 1 tane sokmeniz yeterli olacaktir sanirim. Daha cok hangi slota taktiginiza bagli. 2. slota takarsaniz gerek kalmaz diye dusunmekteyim.

Evet arkadaşlar tüm parçalar alındı, montaj muhtemelen yarın... Emeği geçen herkese teşekkür ederim .

Son hali aşağıdaki gibi.

Türkiye
AnakartASUS Z170 Pro Gaming (LGA 1151)
İşlemci Intel 6700 K
İşlemci SoğutucuDeep Cool Lucifer V2
SSDSAMSUNG 250GB 850 EVO SATA 3.0
KasaDeep Cool Kendomen Atx Kırmızı Kasa
PSU FSP AURUM PRO 80PLUS GOLD
Amerika
RamCrucial Ballistix Sport 16GB(2x8GB) 2400MHz DDR4 Ram
Ekran kartıGA Nvidia GeForce GTX 980 Ti Superclocked+ ACX 2.0+ 6GB 384Bit GDDR5 (DX12)
[TBODY] [/TBODY]

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı