GTX 980 TI sistem toplama

trkn

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Technopat.net'in yayınlamış olduğu "Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Şubat 2016 - Technopat" adlı makaleye bakarak bir sistem toplamayı düşündüm. Bana uygun olan sistemin üst seviye Render/Oyun sistemi olduğuna karar verdim ama önerilen sistemde bir kaç değişiklik yapmak istiyorum.

Neden bu parçaları değiştirdiğimi açıklamam gerekirse;
Kasayı ekran kartı sığmama ihtimaline göre değiştirdim.
Soğutucuyu kasaya ve piyasada bulunma durumuna bağlı olarak değiştirdim.
Ekran kartını ise MSİ kartın GTX980Ti'a yakışır bir tasarımı olmadığı için ve ASUS'un birazda olsa daha iyi olduğunu fark ettiğim için değiştirdim.

Aşağıda görmüş olduğunuz resimdeki siyah kutucuk içerisine aldığım parçaları kırmızı kutucuk içerisine aldıklarımla değiştirmeyi düşünüyorum.

Burada size sormak istediğim bu parçaları değiştirdiğimde sistemle ilgili bir sıkıntı olur mu?
Anakart bu ekran kartında tam performans verir mi?
Her ne koşulda olursa olsun ekran kartı işlemcide dar boğaz yapar mı?
Farklı önerileriniz var mı?
Bu sistemden beklentim çok büyük hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Son olarak sistemi Mayıs-Haziran gibi toplamayı düşünüyorum.

sistem1.jpg

*Bu sistemde hiçbir koşulda işlemci ekran kartına darboğaz yapmaz.
* x99 mimarili sistemlerde de oyun\render alabilirsin. Ülkemizde çok tavsiye edilmiyor ama yurt dışında oyun render için x99 sistemler tercih ediliyor.
* yaz aylarında alacağın sistemin için yaklaşık o tarihlerde piyasaya verilecek olan yeni mimarili ekran kartları (pascal ve polaris)' nı beklesen daha iyi olur.
Haziran temmuz gibi bu konuyu tekrar açmalısın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı