GTX 980 Ti Sistem Toplama

• Konuyu başlatan hys8
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.964
Umarım haklısınızdır hocam:)
Ben sıkıntı yaşadım.
Z11 Plus modeline sığdıramadım.
Üst boşlukla anakart mesafesi çok yakın tekli sıvı soğutucuyu bile sığdıramadım arka egsoz çıkışına taktım.
Neo için de aynı şeyleri duydum. Fanları ve radyatörü ayırıp modlamadan sığmıyor.

z11+ ın üst hamam böceği gövdesi yerlerine sıvı soğutma yerleştirme yöntemi var ben youtuba dan görüp yaptım.

Evet modlamaktan kastım buydu zaten parçanın yarısı içerde yarısı kasanın dışında.
Kasayı kesip biçmeden modlamak için mecbur radyatör içeride fanlar dışarıda olması gerekiyor bu sefer harici toz filtresi ayarlamak gerekiyor. Yani kısaca Z11 serisi uygun değil uğraşmak lazım.

Sistem güzel zaten alınabilecek en iyi skylake sistemi toplamışsınız. Aldığınız kasa pro 5 değil sadece 5 yani üst tarafında işlemci soğutucu takacak yeri yok. Gördüğüm kadarıylada büyük işlemci soğutucu seçmişsiniz. Kasada o soğutucuyu takacak yer varmı araştırıp ondan sonra sipariş vermeniz yararınıza olacaktır. İşlemci soğutucu konusundada biraz abartmışsınız bence o kadar aşırı ısınmazki.

Merhaba arkadaslar öncelikle ilginize teşekkür ederim. Aklımda 2. bir soru oluştu Asus GTX980ti 20th Anniversary Gold Edition Nvidia E.Kartı bir arkadasım inanılmaz tavsiye etti özellikle render alma konusu için. Aranizda kullanan veya görüşlerinizi bildirirseniz mutlu olurum. Oynadıgım oyun Cs:GO ve Lol onlar için değil tamamen render olayını kolaylastırmak için alıyorum sizce normal 980ti aynı performansı verirmi yoksa arkadasımın dediği gibi bunun performansı dahamı iyi? şimdiden teşekkur ederım cevap veren vermeyen ılgılenen ılgılenmeyen arkadaslara

Son düzenleme:
980Ti çok güçlü bir ekran kartı olduğundan bu GPU'nun en pahalısını almaktansa piyasada referans olmayan şu an en hesaplı marka modeli hangisiyse onu almakla fazla bişey kaybetmezsin. Bunu kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Başta 3 ay pahalı olan EVGA 980Ti Classified kullandım. Sonra satıp yerine en hesaplı olarak 1 ay EVGA SC ACX 980Ti kullandım. Arasında aynı oyunda stok hızlarda 3-5 FPS fark vardı. Zalman Neo ile Plus arasında üst kısmında çok fark var. Tepe kısmına 280mm radyatör desteği mevcut plusta en fazla 240mm diye biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı