GTX 980 Ti Sistem Uyumu

Bu bilgisayarı sizce uyumlu ve iyi mi ?

• Evet, İyi

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3
  • Anket kapandı .
Benim topladığım sistem daha performanslı kardeşim, istersen Sosyal sakinlerine soralım @er36po abi konuya el at.
O topladığınız sistem güzel, ama ileride 2x 980 Ti için 1250 W düşündü iseniz evet, iyi seçim ancak tek kart için çok gereksiz.
Ama konuda o sistemi alacak kişi göremiyorum, zaman kaybı yani (n)

Ya ben listeye bir daha baktım, siz 3 adet 980 Ti mi seçtiniz? Ben konudaki tüm mesajları okumadım.

Ara Toplam14.551,52 TL
Toplam KDV2.619,27 TL
Sepet Toplam Fiyatı17.170,79 TL
[TBODY] [/TBODY]

@Noctis Aklın yolu bir demek. (y)

Zaten o bütçede gerçekten sistem toplayan birisi gidipte o anakartı seçip ardından i7-4790k gibi hem o bütçe için çok yetersiz hemde eski mimari bir işlemci koymaz ki i7-6700k koymak bile hakaret o bütçeye. Yalnızca 1 adet GTX 980Ti koymaz. SSD yi 120 GB seçmez. O anakart varken birde gidip Lan kartı eklemez. Hem PSU dahil kasa alıp hemde ekstra olarak PSU eklemez.

Hani o bütçede sistem toplayan adam, çok çok iyi bilmiyorsa bile bu tarz saçma hatalar yapmaz. Zaten kafasında düzgün bir sistem vardır, bu sistemi tartışmak, daha çok verim alınabilir mi bunu öğrenmek gibi şeyler için konu açar. Hadi bilmiyor diyelim, bu derecede olamaz. Yada bütçe yazarken yanlışlıkla bir rakam fazla girmiştir. Ha bana batıyor mu batmıyor. Bunun gibi şeyler yüzünden sinirlenen arkadaşlar çok, bana tam tersine komik geliyor eğleniyorum :)

Ha birde bunların CS:GO için oluşu cidden komik. Oyunun yabancı profesyonel yayıncıları, bu işten deli gibi para kazanan adamlar dahi böyle bir sisteme sahip değil.

:D Anakart da değiştirirdim 3 ti yani :D daha iyi bir anakart ve 1250 W Zalman PSU :)
Zalman yerine bu daha iyi : Corsair 1500w titanium psu ! madem bu kadar bütçe var hayallerde...

Sistemi bekleyenler, insanların hayaline girmemize yarayacak bir teknoloji olmadığı sürece bu sistemi bu arkadaşta göremezsiniz. Bende söylemesi :)

Bu bütçe de biri Sli 980Ti ve ya Titan x alır ve Custom Water Cooling yapar...

Kasayı da istediğin gibi seçebilirsin.
upload_2016-1-11_21-6-18.png

CS:GO 90 FPS e düştü diye sistem toplamak ve bunun için 10000-18000 TL ayırmak. Bana gayet hayali geldi.
Sırf o yüzden değil ekran kartı eskidi artık.

Zaten o bütçede gerçekten sistem toplayan birisi gidipte o anakartı seçip ardından i7-4790k gibi hem o bütçe için çok yetersiz hemde eski mimari bir işlemci koymaz ki i7-6700k koymak bile hakaret o bütçeye. Yalnızca 1 adet GTX 980Ti koymaz. SSD yi 120 GB seçmez. O anakart varken birde gidip Lan kartı eklemez. Hem PSU dahil kasa alıp hemde ekstra olarak PSU eklemez.

Hani o bütçede sistem toplayan adam, çok çok iyi bilmiyorsa bile bu tarz saçma hatalar yapmaz. Zaten kafasında düzgün bir sistem vardır, bu sistemi tartışmak, daha çok verim alınabilir mi bunu öğrenmek gibi şeyler için konu açar. Hadi bilmiyor diyelim, bu derecede olamaz. Yada bütçe yazarken yanlışlıkla bir rakam fazla girmiştir. Ha bana batıyor mu batmıyor. Bunun gibi şeyler yüzünden sinirlenen arkadaşlar çok, bana tam tersine komik geliyor eğleniyorum :)

Ha birde bunların CS:GO için oluşu cidden komik. Oyunun yabancı profesyonel yayıncıları, bu işten deli gibi para kazanan adamlar dahi böyle bir sisteme sahip değil.
Ekstra olarak PSU eklemedim yazdım oraya sadece 2 PSU da aynı :p

Kasayı da istediğin gibi seçebilirsin.
Eki Görüntüle 130660

Kasayı zaten seçtim bu 1

2. Olarak ilk seçtiğin işlemci yanlış vs diyen kişilere söyleyeyim Exper in 5.000 tl lik bir bilgisayarı var ondan yola çıkarak yaptım bu sistemi hatam olabilir o kadar da çok bilgim yok. Şuanda her bir ağızdan farklı sistem öneriyorsunuz ben kararımı verdim ne alacağıma dair.
Phoenix Immortal Yazdığınız sistemlerin %80 'inden iyi performans almış.
Hayal ise bile insanı eziyorsunuz berki maddi durumum çok iyi berki zenginim bunu bilemezsiniz ön yargı ile yaklaşmayın insanlara...

Eklemeyi unuttuğum bir şey daha imza kısmıydı sanırsam orada şuandaki bilgisayarım yazıyordur ekran kartına bakarsan kötü olduğunu anlarsın ve Logitech G.S ve Razer Synapse programlarını bile açarken arada sıkıntı yaratan ve minecraft gibi dandik bir oyundan en fazla 140 fps alması beni biraz sinirlendiriyor.Bu arada bütçeyi 18.000 tl yazdım diye o kadar para harcayacağım gibi bir şey yazdığımı hatırlamıyorum ve toptancıdan alıcam diye bir not da düşmüştüm 20.000 tl ye gereksiz bir sistem toplayabilirsin berki 15.000 tl lik sistem daha iyidir ondan.Asus üretiği bir gaming bilgisayarda 64 gb ram bulunuyordu ancak ekran kartı GTX 960 olarak seçmişler.

Şu anda alacağım bilgisayarı direk Phoenix kendi sitesinden alacağım bunu da not düşeyim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı