GTX 980 TI Sisteme Kasa Önerisi

Eyvallah hocam.
Aslında direk O.C niyetim yok. Yeterince güçlü parçalar seçtiğim için O.C niyetim yok dedim. Ama teknoloji çok hızlı gelişiyor. Bir kez bu kadar yüksek bütçe ayırıp 3-5 sene hiç dokunmayayım diyorum. Ultra ve 4K takıntılarım yok ama keyif alacak düzeyde FPS almak benim için yeterli. Tabi ki yetersiz gelirse O.C yapabilirim sistemde.
Sea Hawk seçtiğimi varsayarak kasa önerebilirsiniz.
PSU suz olarak Zalman Z11 Neo-Plus, Dark N10 arasında kaldım. Ya da en fazla 350 TL olacak şekilde PSU'suz başka bir kasa.

Son düzenleme:
Peki Seahawk seçtiğini varsayıyorum.
Kasa önerisi vermekten ziyade Z11 Plus'un kesinlikle olmayacağını söylüyorum.
Kendim kullanıyorum çünkü 120mm'lik giriş seviyeli bir sıvı soğutucuyu bile arka egsoz çıkışına zor sığdırdım.H110'un üst tarafa sığması modsuz imkansız.
Siz sisteminizde çok daha büyük bir sıvı soğutucu düşünüyorsunuz ve extradan Seahawk'ıda eklerseniz o iş yatar.
Neo kullanmadım ama Plus'u almadan önce onuda kesip biçtiklerini duydum sadece CPU için.
Dark'ı forumda kimse tavsiye etmez.
Soğutucularınız için Corsair yada CM markalarına yönelmenizi tavsiye ederim.

Bugün siparişi vericem, önerdiğiniz markalara bakıyorum. Bütçeye uygun bulamazsam Sea Hawk yerine standart tercih edip NEO siparişi vericem gibi duruyor. Araştırırken neyi dikkate almalıyım yeterli alan olup olmaması konusunda ? Üründe verilen teknik bilgilerden hangisini incelemeliyim ?

Dostum sana en ideal ve geniş kasa Cooler Master Mastercase 5/Pro olacaktır. Zalman Z11 NEO'yu çok kişi önermemiş zaten, kasanın dışını sevdiysen bence dış görünüşe fazla aldanma. Kasa tercihini bence Cooler Master'dan yana kullan.

Dış görünüş falan önemli değil benim için. İsteğim fanı yeterli, parçalarla uyumlu ve sığabilir olsun. 200-350 TL arası PSU'suz olarak arıyorum. CM Silencio 650 bütçeme uygun ancak 200 TL farkla Mastercase 5 de olabilir.
Asla O.C yapmam demiyorum o yüzden uzun vadeli seçtim diyelim parçaları. Listeyi aynen yazdığım gibi yolladım zaten parçalar incelenip siparişleri verilecek gerekli düzeltmeleri artık alacağım yerle hallederim. Sea Hawk-Standartla, Z11 NEO da CM kasalardan biriyle değişebilir.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı