GTX 980 Ti ve i7 5820K Darboğaz

Onur Gög

Megapat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Darboğaz yapar mı ? Sadece oyun oynamak amacıyla sistem topluyorum. İleride SLI'da yapmayı planlıyorum. DDR4 olması için 5820k'yı seçtim. Sizce yapar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün G3258 bile Titan X'te darboğaz yapmaz iken, en fazla i7 4790 yeter.
Siz videoları nasıl izliyorsunuz bilmiyorum. G3258 neye göre darboğaz yapmıyor? Siz Recep hocam ve Ali hocamın videolarını çok yanlış yorumluyorsunuz. G3258 düşük bütçesi olanlar için öneriliyor.

Siz videoları nasıl izliyorsunuz bilmiyorum. G3258 neye göre darboğaz yapmıyor? Siz Recep hocam ve Ali hocamın videolarını çok yanlış yorumluyorsunuz. G3258 düşük bütçesi olanlar için öneriliyor.
Siz de yanlış okuyorsunuz. "Bugün G3258 bile Titan X'te darboğaz yapmaz iken, en fazla i7 4790 yeter." dedim. Yani o bütçe işlemci bile sıkıntı yapmıyor dedim.

G3258 şu anda GTX970'e bile darboğaz yapıyor, siz hangi TITAN X'ten bahsediyorsunuz?
Bu TITAN X'ten bahsediyorum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı