İyi güldürdün. İ5 4690k bile darboğaz yapmaz. İçin rahat olsun.Sorum başlıktaki gibi. Darboğaz yapar mı ? Sadece oyun oynamak amacıyla sistem topluyorum. İleride SLI'da yapmayı planlıyorum. DDR4 olması için 5820k'yı seçtim. Sizce yapar mı ?
Siz videoları nasıl izliyorsunuz bilmiyorum. G3258 neye göre darboğaz yapmıyor? Siz Recep hocam ve Ali hocamın videolarını çok yanlış yorumluyorsunuz. G3258 düşük bütçesi olanlar için öneriliyor.Bugün G3258 bile Titan X'te darboğaz yapmaz iken, en fazla i7 4790 yeter.
tam frekans alamamak dan bahsediyorum. Bir yerde görmüştüm bende ondan sorayım dedim"Tam performans alamamalarından" derken?
Siz de yanlış okuyorsunuz. "Bugün G3258 bile Titan X'te darboğaz yapmaz iken, en fazla i7 4790 yeter." dedim. Yani o bütçe işlemci bile sıkıntı yapmıyor dedim.Siz videoları nasıl izliyorsunuz bilmiyorum. G3258 neye göre darboğaz yapmıyor? Siz Recep hocam ve Ali hocamın videolarını çok yanlış yorumluyorsunuz. G3258 düşük bütçesi olanlar için öneriliyor.
G3258 şu anda GTX970'e bile darboğaz yapıyor, siz hangi TITAN X'ten bahsediyorsunuz?Bugün G3258 bile Titan X'te darboğaz yapmaz iken, en fazla i7 4790 yeter.
Bu TITAN X'ten bahsediyorum;G3258 şu anda GTX970'e bile darboğaz yapıyor, siz hangi TITAN X'ten bahsediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.