HUNTER
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar, sınıftaki yakın bir arkadaşıma sistem topluyoruz. Diğer bileşenlere karar verdik ama sadece ekran kartı kaldı. Ekran kartı olarak ise 2 Tane GTX 980 almayı planlıyor arkadaşım. (Sistemi ve PSu'su yeterli) Ama kartları Türkiye'den değil de Amazondan aldırıp şu anda Amerikadaki amcası aracılığıyla getirtecek. Bana birkaç soru sordu ben de cevaplamadan önce burada sormayı uygun gördüm:
1- GTX 970'lerde coil whine sorunu epey yaygın. Bu sorun GTX 980'lerde de var mı? Almayı planladığı marka MSI GTX 980 Gaming 4G.
2- Amerika'dan aldığı MSI GTX 980 kartta eğer Coil Whine sorunu yaşarsa. Kartı Türkiye'de iade edip yenisini veya parasını geri alabilir mi?
3-Bu 2. maddedeki olayı MSI sağlamıyorsa bunu sağlayan bir marka var mı? Evga, Asus vs?
Şimdiden teşekür ederim arkadaşım adına.
1- GTX 970'lerde coil whine sorunu epey yaygın. Bu sorun GTX 980'lerde de var mı? Almayı planladığı marka MSI GTX 980 Gaming 4G.
2- Amerika'dan aldığı MSI GTX 980 kartta eğer Coil Whine sorunu yaşarsa. Kartı Türkiye'de iade edip yenisini veya parasını geri alabilir mi?
3-Bu 2. maddedeki olayı MSI sağlamıyorsa bunu sağlayan bir marka var mı? Evga, Asus vs?
Şimdiden teşekür ederim arkadaşım adına.