GTX kartlara DLSS desteği mi geldi?

F4T1H

Kilopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM
Meslek
elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D)
1686304330088.png

DLSS highes performance:

1686304363948.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DLSS quality.

1686304387287.png

Sürücü sürümü: 535.98
Oyun: Lies of p demo.

Teoride GTX serisi bir kart ile DLSS kullanmanız imkansız. Çünkü fiziksel donanım hızlandırmalı bir teknoloji. Muhtemelen ekran kartınız RTX 2xxx serisi ile aynı mimari olan Turing mimarisi üzerine kurulu olduğu için oyunun kafası karıştı. Zaten demodaymış. Onun haricinde gerçekten DLSS kullanmanız imkansız.

Teoride GTX serisi bir kart ile DLSS kullanmanız imkansız. Çünkü fiziksel donanım hızlandırmalı bir teknoloji. Muhtemelen RTX 2xxx serisi ile aynı mimari olan Turing mimarisi üzerine kurulu olduğu için oyunun kafası karıştı. Zaten demodaymış. Onun haricinde gerçekten DLSS kullanmanız imkansız.

Ama oyunda gerçekten fark ediyor uzak nesnelerde, hadi etkisi olmasa neyse.

Ama oyunda gerçekten fark ediyor uzak nesnelerde, hadi etkisi olmasa neyse.
Görsellerde bir fark göremedim. Açı vb. etkenler de fark ettirebilir diye düşünüyorum.

Başka oyunlarda da denedim, güncelleme sonrası kilitli olan DLSS açıldı hocam :D bu nasıl oluyor aklım almıyor.

Mesela Crysis 3'te DLSS direkt kilitli idi, ancak güncelleme sonrası Ultra performans gibi seçenekleri seçebiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı