GTX1070 CS GO Düşük FPS Sorunu

ege3474

Hectopat
Daha fazla  
İ7 6700 işlemci, MSI 1070 ekran kartı, MSI Z170A Gaming M3 anakart, Corsair 16GB 2400MHz RAM, Samsung EVO 850 250GB SSD, WD 1TB HHD, Everest kasa ile birlikte PSU var 750'lik . CS Go'da 1080P full ayarlarda 100 FPS alıyorum. 4k aldıgım zaman 30 FPS'lere düşüyor. FPS nasıl yükseltebilirim, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, adımları uyguladım şuan düşük FPS sorunumu giderdim fakat şimdi de sabit FPS sorunum ortaya çıktı. 4:3 1024x768 çözünürlükte 75 FPS sabit, 16:9 1920x1080 60 FPS sabit alıyorum. Bu mesajı yazmadan önce forumu gözden geçirdim fakat hala sorunum devam ediyor. Xbox DVR kapattım, Game Mode kapattım, dikey eşitlemeyi kapattım, tam ekran iyileştirmesini kapattım, fps_max 0 ve fps_max 999 komutlarını denedim fakat FPS sabit kalıyor, değişmiyor. Farklı yöntemleri bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.
Nvidia ayarlarından çerçeve hızına bak güncellemeden sonra sabitlemiş olabilir. G-sync ayarlarını kontrol et açık olabilir.

Onu kastetmemiştim. Sürüme bakın.

asdsadasd.png

Nvidia ayarlarından çerçeve hızına bak güncellemeden sonra sabitlemiş olabilir. G-sync ayarlarını kontrol et açık olabilir.
İkisini de nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum :/
1803'e güncelleyin. Sorununuz çözülecektir.
Güncellemeyi indiriyor fakat bilgisayara uygulayamıyor, hata veriyor.
Güncellemeyi yaptım fakat sorun düzelmedi. Biraz araştırma ve test sonucunda mönitor hertzim ve oyun FPS değerimin aynı olduğunu farkettim. Monitörüm 4:3 1024x768 çözünürlükte 75 hertz oluyor ,FPS değerimde 75'e sabitleniyor. 16:9 1920x1080 çözünürlüğünde ise 60 hertz ve sabit 60 FPS oluyor. Ben bu sabitlemeyi nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı