@Cynara 1070 ve 390X diyorsanız cevabımı vermiştim? Kesinlikle 1070 ama 970 mi diyorsanız yine kesinlikle 1070 (= 390x'i zaten attım gitti 1000 TL daha fazla. AMD ona RX480 satıyor. 970 ile 1070 de ise arasında çok fiyat farkı yok ve performans anlamında fark çok diye. Yani bence benim taktiğim daha iyi. Elinizde bir soğutma kiti varsa en iyisi direk almak zaten beklemenin anlamı yok. Çıkan kartlarda zten soğutma üzerine çıkar ve hız aşırtmalı olarak satılır yoksa farklı bir GPU fln değildir yani. O referansı alır üstüne fanları yerleştirir ve pahalıya satar. Ben bu soğutma ile o soğutmaları ile ünlü MSI, Asus, Gigabyte gibi markaların kartlarından 20 - 25 derece daha az ısıda kullanıyorum. Böyle ürün satan tek marka EVGA galiba. Evga'nın soğutmalı olarak ürünü mutlaka gelir ama dediğim gibi ne zaman gelir Allah bilir. En iyisi madem PC topladınız, ekran kartınızı da kendiniz monte edin zaten çok zor değil, çocuk oyuncağı.
Pişman olmayacaksınız gerçekten. CS:GO, Dota, LoL gibi oyunlarda 35 dereceyi görünce içiniz rahatlar. Ayrıca size bir güzellik daha söyleyeyim; eskisi gibi öyle kontrolsüz fanlar da değil. Yani "Bu sıvı soğutmada ses yapar, ayarlayamıyoruz kardeşim" demezsiniz. Ayarlamak artık mevcut.