- Makaleler
- 3
Yayın da işin içine girdiği için Ryzen sistem alman daha iyi olur.
Evet bunu herkes söylüyor ama uyguna hazır sistem bulamıyorum.Yayın da işin içine girdiği için Ryzen sistem alman daha iyi olur.
5000-5500 tl arası. En kötü bekler monitörü sonra alırım.Sadece sistem için en son bütçen nedir?
Çok iyi olmuş bir tek galax olması sıkıntı. Türkiye için yeni bir kart.
PSU'da ne gibi bir sıkıntı var. Bir bilginiz var mı? 80+ özelliği dikkatimi çektiği için tercih etmiştim.PSU'da VS ve CX modellerinde sıkıntı var. Fsp Hydro 600W daha iyi olur. SSD olarak Samsung 850 EVO daha iyi bir seçim olur ama bütçe sıkıntısı varsa gerek yok. Onun dışında sistem güzel. Monitör olarak 1080P için ASUS VG248QE 24'' 144Hz 1ms Full HD 3D Oyuncu Monitörü Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da 2K için Asus Pb277q 27'' 2560x1440 2k 1ms 75hz Oyuncu Monitör - n11.com F/P bir seçim olur. 4K istersen tavsiye edebilirim.
Hocam kendim Gigabyte GA-AB350 Gaming 3 kullanıyorum, önermem. RAM ve CPU frekansını-voltajını doğru seçemediği için sistem boot edilirken sıkıntı oluyor ara sıra. Hatta konu da açmıştım, merak ediyorsanız bakabilirsiniz. Anakart olarak Asus B350F öneririm, kendim de değiştirmeyi düşünüyorum en yakın zamanda. R5 1600 Sistem açılışta "Checking Disk" Hatası
VS ve CX serilerinde fan cızırtısı sorunu var, sesli çalışıyor.PSU'da ne gibi bir sıkıntı var. Bir bilginiz var mı? 80+ özelliği dikkatimi çektiği için tercih etmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.