GTX1650 alınır mı?

Kardeşim bütçen yoksa kendini zorlama, gücünün yettiğini al, 300 daha koyup daha iyisini almayı herkes ister, ama para olmayınca 300 lira gerçekten büyük bir para gibi oluyor anlıyorum. İlerleyen zamanlarda sistemi geliştirirsin. Hiç kendini dara sokma, 1650 sana yeter üzmez. Güncel bütün oyunları oynarsın.
anladım zaten 1650 üstü çok zorluyor beni en fazla 4700 butcem var obutçede kart alsam psuda almam lazım oyuzden maelesf

anladım zaten 1650 üstü çok zorluyor beni en fazla 4700 butcem var obutçede kart alsam psuda almam lazım oyuzden maelesf
1650 2015 ve 2020 oyunlarını oynatır ileriye dönük şuan hiçbir kart değil sürekli oyunların VRAM açlığı büyüyor daha geçen günü minumum 12 GB VRAM isteyen bir oyun gördüm. alabilirsiniz gta 5 vb bir sürü oyunu sıkıntısız oynarsınız.

1650 2015 ve 2020 oyunlarını oynatır ileriye dönük şuan hiçbir kart değil sürekli oyunların VRAM açlığı büyüyor daha geçen günü minumum 12 GB VRAM isteyen bir oyun gördüm. alabilirsiniz gta 5 vb bir sürü oyunu sıkıntısız oynarsınız.
Bugün çıkan oyunları da oynatır, her oyundan 144 fps almak gerekmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı