GTX1650 kartta fan hızı çok yüksek görünüyor

467838

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Konya
Bu olay büyük ihtimalle bug. Nasıl düzeltebilirim? Bir de sanırım son 4 hanesi gerçek fan hızımız. Yaşayan oldu mu?

1683131986636.png

Hocam fan hızı ısıya göre ayarlanıyor sizin de bildiğiniz gibi, ama tabii ki bir fanın böyle bir hızda dönmesi de imkansız. Hangi prgoramdan kontrol ediyorsanız fan hızınızı, o programda bir bug veya hata olmuş olabilir. Silip yükleyebilirsiniz veya pc'yi baştan başlatabilirsiniz. Fakat yine de siz kartınızın ısısını kontrol edin, gözünüzün önünde bulunsun.

Hocam fan hızı ısıya göre ayarlanıyor sizin de bildiğiniz gibi, ama tabii ki bir fanın böyle bir hızda dönmesi de imkansız. Hangi prgoramdan kontrol ediyorsanız fan hızınızı, o programda bir bug veya hata olmuş olabilir. Silip yükleyebilirsiniz. Fakat yine de siz kartınızın ısısını kontrol edin, gözünüzün önünde bulunsun.

NVIDIA'nın kendi programı bu. GeForce exprience.

Sıkıntı yok fan o hızda döner.

Aynen kanka o PC sende olsa 2 saniye sonra kendini uçarken bulursun.

Hata oluşmuş, bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar bakın aynı durumu bende yaşamıştım.

Dün de vardı.

Hocam fan hızı ısıya göre ayarlanıyor sizin de bildiğiniz gibi, ama tabii ki bir fanın böyle bir hızda dönmesi de imkansız. Hangi prgoramdan kontrol ediyorsanız fan hızınızı, o programda bir bug veya hata olmuş olabilir. Silip yükleyebilirsiniz veya PC'yi baştan başlatabilirsiniz. Fakat yine de siz kartınızın ısısını kontrol edin, gözünüzün önünde bulunsun.

Hocam normalde 70-71 derecede seyrediyor ekran kartı sıcaklığım. Fan hızı da 2000 civarı. O yüzden sordum konuda da. Fan hızının son 4 hanesi benim normalde olan fan hızımın aynısı çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı