GTX1650 laptopun performansı düşük

Waeif

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendime yeni bir laptop aldım: NVIDIA GTX1650, Ryzen5 3550H, 8 GB RAM var ekran kartım güncel ama YouTube'da FPS testini izledigim ve benim PC'den kötü olan PC'ler daha iyi FPS alıyorlar. Nasıl çözebilirim? Size de oldu mu böyle bir şey?

Arkadaşlar kendime yeni bir laptop aldım: NVIDIA GTX1650, Ryzen5 3550H, 8 GB RAM var ekran kartım güncel ama YouTube'da FPS testini izledigim ve benim PC'den kötü olan PC'ler daha iyi FPS alıyorlar. Nasıl çözebilirim? Size de oldu mu böyle bir şey?

Oyun içi sıcaklık değerlerini ve işlemci frekans hızını vs her şeyi görmemiz gerekiyor.

1 Ay.

Acaba hangi programla ölçebirim dedıgın şey hakkında fazla bir bılgım yok.

Burada programı yükleyin ve.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan da kullanımı öğrenin. Ayarları yaptıktan sonra oyuna girip gözüken değerleri bize atın veya yazın. GPU kullanımı ve işlemci kullanımı vs.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı