GTX1650 RDR2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

este

Femtopat
Daha fazla  
Steam'den RDR2 aldım, 50-70 FPS arası orta ayarlarda oynarken yer fark etmeksizin bir anda FPS'im 7'ye düşüyor ve geride düzelmiyor. Sizce bunun sebebi nedir?
8 GB RAM ve GTX1650 ekran kartım var. Ayrıca Online'da hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım sadece story modda oluyor. Benchmark testi yaptığımda aldığım en düşük FPS 40.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR için 8 GB RAM yetersiz kalabilir çünkü RDR2 CPU'da bayağı yer kaplıyor bir de eğer Türkçe çeviri varsa o zaman FPS düşmesi normal internet üzerinde RDR için FPS artırma dosyaları var onları oyunun ana dosyayısana ararsan sorun bal gibi düzelir.

CPU kontrol et bilgisayar fazla ısınmadan dolayı korumaya alabiliyor kendini bende laptop var 1650 var ve aynı sorunu yaşamıştım altına fan aldığımda bu sorun çözüldü. Bilgisayarın içini de temizlersen düzelir.

Sanki sadece gpu ve ram oyun oynatiyor gibi israrla cpu yazilmamis.

Gtx1650 degil isterse 3090 olsun 8gb ram ve kotu cpu ile stabil oyun oynayamazsin, nokta.

İlk sayfa da söylediğim gibi oyunu en düşük ayarlara aldım piksel piksel oldu yinede aynı şekilde kastı ve rdr2 online da bu sıkıntıyı hiç yaşamadım yinede bellek sorunu olabilir mi ?
msi afterburner'dan baktığım zaman cpu sıcaklığı 60larda seyrediyor.

Son düzenleme:

Belki yardımı dokunur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerileri dikkate alarak sırasıyla Windows güncellemelerini yaptım, GeForce Game Ready sürücüleri güncelledim, kasanın içini temizledim ve oyunu silip bu sefer HDD yerine SSD'ye yüklüyorum. RAM veya CPU yetersizliğinden kaynaklanacağını sanmıyorum çünkü bundan 2 ay öncesinde RDR2 Online indirip orta ayarlarda 60 FPS altına inmeden oynadım. Oyunu indirmesi biraz zaman alacak bittiğinde Türkçe yama kurmadan deneyeceğim olursa haber edeceğim farklı tavsiyeleriniz veya görüşleriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…