Çözüldü GTX1650 Super+ i3-9100F ile RDR2 ve Flight Simulator oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Aşağıdaki benchmarklara bakıldığında her iki oyunu da oynayabilirsiniz gibi görünüyor. Yalnız MSF2020 tarafında işlemci ve RAM miktarınız biraz yetersiz kalıyor, bu noktada CPU tarafında belirli oranlarda FPS kaybı ve bellek eksikliği sebebiyle takılmalar yaşayabilirsiniz. Onun haricinde RDR2'yi akıcı bir şekilde sorun olmadan oynayabilmeniz için de RAM miktarının en az 12 GB olması önerilir, 8 GB ile birkaç saat oynanışın ardından özellikle kasaba içlerinde droplarla karşılaşabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Teşekkürler RDR2'yi düşükte 45 FPS oynatır diyen var mediumda akıcı oynatır diyen var tahmini kaç FPS alırım?

Kanka bence medium diyen arkadaşın ya makinesı çok güçlü ya da oyunu oynamamış ya da kart hakkında sadece YouTube'daki yalan FPS videolarını izlemiş.
Kanka bence medium diyen arkadaşın ha makinesı çok güçlü ya da oyunu oynamamış.
Medium ayarlarda ortalama 60 FPS oynarsınız.
Bahsimi medium 30-35 fps ms2,5 üst basıyorum maç sonu burda buluşalım
Hahaha

Kanka bence medium diyen arkadaşın ya makinesı çok güçlü ya da oyunu oynamamış ya da kart hakkında sadece YouTube'daki yalan FPS videolarını izlemiş.

Bahsimi medium 30-35 fps ms2,5 üst basıyorum maç sonu burda buluşalım Eki Görüntüle 671565
Hocam testlere baktım aynı sistemin 16GB RAM olarak testler yapılmış Mediumda 75-80 Fps alıyorlar.

Aşağıdaki benchmarklara bakıldığında her iki oyunu da oynayabilirsiniz gibi görünüyor. Yalnız MSF2020 tarafında işlemci ve RAM miktarınız biraz yetersiz kalıyor, bu noktada CPU tarafında belirli oranlarda FPS kaybı ve bellek eksikliği sebebiyle takılmalar yaşayabilirsiniz. Onun haricinde RDR2'yi akıcı bir şekilde sorun olmadan oynayabilmeniz için de RAM miktarının en az 12 GB olması önerilir, 8 GB ile birkaç saat oynanışın ardından özellikle kasaba içlerinde droplarla karşılaşabilirsiniz:

Çözüm

Teşekkürler hocam en kısa zamanda RAM'i 16GB yapmayı düşünüyorum bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı