GTX1650 Ti CoD Warzone kötü kaplamalar

xwLOGAN

Megapat
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
395
Çözümler
3
RAM
16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz
SSD veya HDD modeli
500GB Crucial P2 CT500P2SSD8 M2 SSD PCI-e NVMe 230
Ekran kartı
16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz
Anakart
HM470 Chipset
İşlemci
Intel Comet Lake Core i7-10750H
Merhabalar arkadaşlar,
Oyunu ilk olarak Harici HDD kurulum yaptım performansı beğenmeyince SSD (bilgisayarımın kurulu olduğu diske) oyunu aktarttım. Oyun içerisinde görselini paylaşacağım kaplama sorunu yaşıyorum, bu düzelebiliyor tabii ilk maç sonrasında ama ilginç olan sesler sürekli kopuyor oyunda mı bilgisayar damı sorun var anlamak adına arkaya video açtım Edge üzerinden ve ses sadece oyundan kesiliyordu. Kablosuz kulaklık(Logitech G733) kullanıyorum bundan da işkillendim laptoptan verdim ama sorun devam ediyordu kimi zaman kesiliyor ama genel olarak aktif. Gerçekten bıktırdı bu oyun bir rahat oynayamadım anlamadım ne yetmiyor gerçekten. Ekran görüntüsünü ve performans sıcaklıklarını GeForce Experience üzerinden izledim ve aldım, bundan dolayı SS üzerinde performans değerleri yok ama sıcaklık CPU-75*, GPU-65*, FPS 55-65, CPU %49-78 GPU %99 Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Call of Duty  Modern Warfare 2019 Screenshot 2021.12.14 - 01.00.42.34.png


Call of Duty  Modern Warfare 2019 Screenshot 2021.12.14 - 01.00.40.57.png
 
Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar,
Oyunu ilk olarak Harici HDD kurulum yaptım performansı beğenmeyince SSD (bilgisayarımın kurulu olduğu diske) oyunu aktarttım. Oyun içerisinde görselini paylaşacağım kaplama sorunu yaşıyorum, bu düzelebiliyor tabii ilk maç sonrasında ama ilginç olan sesler sürekli kopuyor oyunda mı bilgisayar damı sorun var anlamak adına arkaya video açtım Edge üzerinden ve ses sadece oyundan kesiliyordu. Kablosuz kulaklık(Logitech G733) kullanıyorum bundan da işkillendim laptoptan verdim ama sorun devam ediyordu kimi zaman kesiliyor ama genel olarak aktif. Gerçekten bıktırdı bu oyun bir rahat oynayamadım anlamadım ne yetmiyor gerçekten. Ekran görüntüsünü ve performans sıcaklıklarını GeForce Experience üzerinden izledim ve aldım, bundan dolayı SS üzerinde performans değerleri yok ama sıcaklık CPU-75*, GPU-65*, FPS 55-65, CPU %75-90 GPU %99 Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1241570

Eki Görüntüle 1241571
VSYNC açıksa kapa. Oyun doğrulaması yap.
Yapabilirsen grafiklerden detayları arttır.
 
Merhabalar arkadaşlar,
Oyunu ilk olarak harici HDD kurulum yaptım performansı beğenmeyince SSD (bilgisayarımın kurulu olduğu diske) oyunu aktarttım. Oyun içerisinde görselini paylaşacağım kaplama sorunu yaşıyorum, bu düzelebiliyor tabii ilk maç sonrasında ama ilginç olan sesler sürekli kopuyor oyunda mı bilgisayar damı sorun var anlamak adına arkaya video açtım Edge üzerinden ve ses sadece oyundan kesiliyordu. Kablosuz kulaklık(Logitech G733) kullanıyorum bundan da işkillendim laptoptan verdim ama sorun devam ediyordu kimi zaman kesiliyor ama genel olarak aktif. Gerçekten bıktırdı bu oyun bir rahat oynayamadım anlamadım ne yetmiyor gerçekten. Ekran görüntüsünü ve performans sıcaklıklarını GeForce Experience üzerinden izledim ve aldım, bundan dolayı SS üzerinde performans değerleri yok ama sıcaklık CPU-75*, GPU-65*, FPS 55-65, CPU %75-90 GPU %99 herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1241570

Eki Görüntüle 1241571

Oyunu hangi ayarlarda oynamaktasınız.
 
Hızı düşmüş eskimiş HDD hareketleri bunlar. SSD’ye alınca da aynı sorun devam ediyorsa aktarmadan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
VRAM yetmezliği belirtisi gibi enteresan bir durum.
Ayarlar da cache ile başlayan 2 tane seçenek vardı onları yükseltip düşürmeyi deneyin.
 
Grafik ayarlarından reshade yap. Saçma sapan sorular sorulmuş ne alaka yani sorulanlarla sorunun.
Demek istediğinizi anlamadım,
Hızı düşmüş eskimiş HDD hareketleri bunlar. SSD’ye alınca da aynı sorun devam ediyorsa aktarmadan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
VRAM yetmezliği belirtisi gibi enteresan bir durum.
Ayarlar da cache ile başlayan 2 tane seçenek vardı onları yükseltip düşürmeyi deneyin.
Dün dosyaların kontrol ettirdim bir şey çıkmadı ama bakalım ilk kez şimdi giriceğim
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı