GTX1660 GDDR6 vs GDDR5

geçin bea

• Geç

Oy: 8 88,9%
  • Geç

Oy: 1 11,1%

• Oy verenlerin toplamı
    9
  • Anket kapandı .
Gaming X alma ben pişmanım ilk başlarda çok iyiyken ondan sonra ısınıyor.
GDDR6 daha iyidir. Stok olmayınca fiyatlar artar ondan olabilir.
Gaming X ısınıyor mu? Bundan önce 1050Tİ kullanıyordum, şimdi de MSI Gaming X 1660 Super kullanıyorum gayet serin bir kart.

Hayır, tepe modeli bile olsa arkadaşın dediği doğru. GTX 1660 SUPER Gaming X modelini ilk aldığımızda hiçbir ayar yapmadan 65 derecede sabit çalışıyordu, 1 hafta geçti çevre şartlarından hiçbiri değişmemesine rağmen 75 dereceye çıkmaya ve deli gibi fan açmaya başladı. Ben 1650MHz de çalıştırıyorum sırf fanlarıyla kafamı ütülemesin diye.

Arkadaşlar sizin kasanız nedir? Ben ocak ayından beri 1660 Super Gaming X kullanıyorum bende böyle şeyler olmadı hiç?
Kasayla gram alakası olsa 1 hafta 65 derecede sabit çalışmazdı hocam ama yine de söyliyeyim. Corsair Spec Delta RGB

Sizin kartta sorun var hocam o zaman garantisi var ise yollayın ben 5 aydır kullanıyorum belirttiğiniz gibi bir sorun ile karşılaşmadım.
Garanti ile tam uğraşmayacak zaman sıkıntı o ne zaman göndereceği belli değil şu günlerde tek eğlencemiz bilgisayar o yüzden kendi imkanlarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Sizin kartta sorun var hocam o zaman garantisi var ise yollayın ben 5 aydır kullanıyorum belirttiğiniz gibi bir sorun ile karşılaşmadım.
Olabilir, benlik şu an sıkıntı yok kaybettiğim 5-10 FPS çok önemli değil. Garanti bitimine yakın yollarım. @teknomi4 sen de afterburnerdan max temp limit gibi bir ayar var onu 67 ye falan çekerek kurtulabilirsin geçici olarak ısınmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…