GTX1660S kart sıcaklık değerleri normal mi?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba elimde bir adet ROG-STRIX-GTX1660S-6G-Gaming ekran kartı mevcut. Birkaç gün öncesine kadar oyunlarda ve testlerde kartımın fan değeri %70'i geçmiyor sıcaklığım ise 68°c sabit bir şekilde duruyor idi. Dün ve bugün yaptığım testler de kartımın durduk yere sıcaklığının arttığını ve fanlarının daha yüksek çalışmaya başladığını fark ettim. Ekran kartım daha yeni 2021 şubat ayında alınmış bir karttır. Sizce bu sorun neden kaynaklıdır acaba?

Son olarak hazır kart sıcak iken garanti kağıdını cımbız ile çıkartıp macun değişme işlemi yapayım dedim. Fakat garanti kağıdının çok ama çok küçük ucu koptu ve kağıdı sökmeden o şekilde bıraktım. Sizce bu bir sorun olur mu acaba?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba elimde bir adet ROG-STRIX-GTX1660S-6G-Gaming ekran kartı mevcut. Birkaç gün öncesine kadar oyunlarda ve testlerde kartımın fan değeri %70'i geçmiyor sıcaklığım ise 68°c sabit bir şekilde duruyor idi. Dün ve bugün yaptığım testler de kartımın durduk yere sıcaklığının arttığını ve fanlarının daha yüksek çalışmaya başladığını fark ettim. Ekran kartım daha yeni 2021 şubat ayında alınmış bir karttır. Sizce bu sorun neden kaynaklıdır acaba?

Son olarak hazır kart sıcak iken garanti kağıdını cımbız ile çıkartıp macun değişme işlemi yapayım dedim. Fakat garanti kağıdının çok ama çok küçük ucu koptu ve kağıdı sökmeden o şekilde bıraktım. Sizce bu bir sorun olur mu acaba?

75 derece normal garantisi olan bir ürünün asla içini açmayın belli olur bilginize

75 derece normal garantisi olan bir ürünün asla içini açmayın belli olur bilginize
İçini açmadım hocam ama garanti etiketinin ucu çok küçük koptu bu sorun olur mu sizce ?
Normal illa canınızı sıkıyorsa Undervolt yapın %5-10 kadar. 70 derecelere düşer.
Anladım hocam peki garanti etiketinin ucunun çok küçük kopması sorun olur mu sizce ?

Güvenlik etiketinde deforme olabilir delik değilse ya da herhangi bir alet izi yoksa sıkıntı olacağını sanmam. Kartınız iyi hocam kışın biraz daha düşer. Havalar çok sıcak şu aralar.
Bilemedim ki hocam 2 gün öncesine kadar 68 C yi geçmeyen kart bir anda fan hızı da uçtu derecesi de. Neyse şimdilik böyle kullanayım bari teşekkürler bilgilendirme için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı