GTX650Ti PC Açılışta Kasıyor

kayzer_1903

Kilopat
Daha fazla  
  • P7H55/USB3 anakart
  • GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
  • 4 gb (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
  • Intel® Core™ i5-650 Processor (4M Cache, 3.20 GHz)
Arkadaşlar sistem yukarıdaki yazdığım gibidir. İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional SP3 kuruludur. Sorunum o.c. yapmadığım halde pc açılışta 2 dk boyunca kasıyor ve ne işlem yaparsam yapayım yanıt vermiyor. Daha önce win 7 ultimate x64 kuruluydu ancak aynı sorun yine devam ediyordu. Ekran kartım yeni ve işlemcinin termal macun gibi bakımlarını yaptım ancak sorun halen devam etmekte daha önce böyle bir sorunum yoktu. Sorunun nerede olduğu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Simdiden teşekkürler.
adsız.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Durun tahmin edeyim niye kasıyor! Güzelim sisteme XP kurmuşsunuz. XP'ye destek kesildi ve 5 dakikada bile virüs girebiliyor kendisine. XP'yi bırakıp 7 kurmuşsunuz. 7 İse 4 yıllık eski bir işletim sistemi. Şimdi hemen 8.1 indirmeye başlayın, bırakın sabaha kadar insin sonrada USB belleğe atıp 8.1 kurun. Emin olun düzelecektir.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Ve birşey soracağım, öyle büyük büyük yazmanızdaki amaç nedir? Körmüyüz biz? Türkçe kurallarına uyup küçük, normal bir şekilde yazın.

Büyük yazmamda hiç bir kasıt yok ancak win 8 i sevmediğim için kurmuyorum win 7 de eski olmasına rağmen daha önce böyle bir sorun yoktu neden oldu anlamadım her iki işletim sistemini de kurduğumda deriverlerdan tutunda bios a kadar bütün her şeyi güncelledim ancak sorun halen devam ediyor.win 7 yi tekrar kurmam gerekiyorsa kurarım ancak sorunun yine devam edeceğine eminim.

Son düzenleme:
Büyük yazmamda hiç bir kasıt yok ancak win 8 i sevmediğim için kurmuyorum win 7 de eski olmasına rağmen daha önce böyle bir sorun yoktu neden oldu anlamadım her iki işletim sistemini de kurduğumda deriverlerdan tutunda bios a kadar bütün her şeyi güncelledim ancak sorun halen devam ediyor.win 7 yi tekrar kurmam gerekiyorsa kurarım ancak sorunun yine devam edeceğine eminim.
Bi Windows 8.1 kurun, illa metro arabirimini kullanmak zorunda değilsiniz ki zaten bilgisayar açılınca direkt masaüstü açılıyor. :) Çözüm 8.1 ister kurun, ister kurmayın. Başkasının yazmasınıda bekliyim dersen içinden, emin ol başkasıda 8.1 önerecektir. Windows 95 kurun isterseniz? GTX650 ile XP kullananı ilk defa görüyorum.

Önerin için teşekkürler kardeşim bu sorun olduktan sonra inan ne kuracağımı şaşırdım ve xp ye yöneldim çarenin XP'de de olmadığını gördüm önerini dinleyip Win 8'i kuracağım sonucunu yazarım şu anda Win 8'i indiriyorum :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı