Yeni ekran kartı aldım. Onboard olan çalışıyor ama yeni aldığım çalışmıyor.
Anakartım ASUS M5A78L-M LX.
İşlemci AMD phaneom X4 B50.
4 GB RAM var.
500W Hadron PSU.
Ve şu an 1 haftadır bilgisayara tanıtmaya çalıştığım NVIDIA GTX660 Ti 2 GB yardım ederseniz çok sevinirim. Sistemin Win7 64 Bit.
Bir türlü Driver kuramadım PC onboardda açılıyor ama o ekran kartına takınca açılmıyor ekran kartı fanı çalışıyor ışıkları yanıyor 6 pin girişide takılı.
Alfais 4302 Pci e 8 Pin (6+2) 2X Pci-e Ekran Kartı Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Geçmiş olsun kartı ikinci el aldınız galiba. Muhtemelen aldığınız ekran kartı chipset arızalı veya tamir görmüş bir kart. Bir bilgisayarcıya götürün baksınlar yapacak bir şey yok. Yav biz de yüz kere dedik ama ikinci el ekran kartı almayın aldırmayın diye
@Geguaqo Ben de ikinci el ekran kartı aldım defalarca, almasını bilene sorun yok. Arkadaş yüksek ihtimalle test etmeden almış.
Dostum ikinci el aldın yüksek ihtimal. O kart arızalı olması muhtemel, bir daha alırken test et. Stres testine sok, sıcaklıklara bak, performansa bak, öyle al. Aldığın adama götür, almazsa tamirciye ver. Test ettiysen orada çalıştıysa buraya yaz.