Gtx760 ızgarada yamukluk

YektaOz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu bölgesinde bir yamukluk var her halde bilmediğim için konu başlığı da yanlış/konuyla alakasız olabilir şimdiden özür diliyorum.

gtx 760 1.jpg

En alt tarafta demir biraz sola kaymış.

gtx 760 2.jpg

Burada da bir az yamulma var gibi bir sorun oluşur mu acaba?
Ne yapmam gerekir, şuan bir sorun var mı yok mu bilmiyorum çünkü pc' nin tüm parçaları şuan hazır değil.

Cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz denemedim demiş arkadaş.Çok hafif ezilmiş gibi,görünürde herhangi başka bir hasarı yok ise herhangi bir sorun teşkil etmez.Elinle bile düzeltebilirsin .

100 de 100 değişim istemelisin sen ona o kadar para verdin defolu gibi mi kullanacaksın hemen değişim iste sıfırını kullanmak hakkın.
Tabii ki hakkım ama ben bunu internetten sipariş ettim (Vatan Bilgisayar) ve başım ağrımasın istiyorum.

Gerçekten büyük bir problem yaratır mı?

Ekran kartlarına ciddi paralar ödüyoruz ,elbette 'Sıfır' olarak aldığımız bir ürünün Sıfır gelmesini isteriz.fakat böyle basit birşey için değişim istemek çok gereksiz olurdu.Dediğim gibi görünürde başka bir hasar yok ise hiç birşey olmaz .İnsan takarken bile yamultabiliyor orayı bence arkadaşın kafasını karıştırmaya hiç gerek yok.Sistemini topladığın zaman çalıştırır bakarsın varsa bir sorun iade edersin zaten..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı