GTX780 Geldi ASUS MATRIX nerede?

Arkadaşlar artık konu açarken diğer üyelerin beğenisini düşünerek mi konu açıyoruz? Kimse konulara yorum yapmak zorunda değil, konuyu beğenmeyen girmez. Bu işlerle Burak ilgileniyor. Constantine alttan alıp saygılı davranmanı taktir ettim.

Yeni nesil kartlardan al arkadaşım gelmiyorsa gelmiyor. Arada okadarda fark yokmuş. Hayırlısı artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzalan üstadım çok teşekkür ederim ilgi ve alakan için. Siz değerli üstatlarım benim için kıymetli kişileriniz her birinize saygım sonsuzdur. Çok teşekkür ederim uzalan üstadım tekrar dediğin gibi yapacağım.

Arkadaşlar artık konu açarken diğer üyelerin beğenisini düşünerek mi konu açıyoruz? Kimse konulara yorum yapmak zorunda değil, konuyu beğenmeyen girmez. Bu işlerle Burak ilgileniyor. Constantine alttan alıp saygılı davranmanı taktir ettim.

Yeni nesil kartlardan al arkadaşım gelmiyorsa gelmiyor. Arada okadarda fark yokmuş. Hayırlısı artık...

Bende bu konuda katılıyorum.

Constantine ister bu konuyu açar ister açmaz. Dediği gibi bu işlere '' Burak Alkan '' bakıyor.

Constantine bak yine dediğime geldin.

Yeni nesil ekran kartı alıyorsun. :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı