GTX950 + i5 4460 Tabanlı sistem nasıldır?

Sen değiştir. Ve hemen r9 285 al hem gtx 960 a denk hemde daha ucuz. Mouse u frisby yerine everst al aynı mouse bende de vardı kardeşim bi yere düşürmeye içindeki parçalar parçalandı. Yani kalitesiz bir marka frisby..
Keza Everest de öyle... Al birini vur ötekine.

İşlemci ve bellek hariç komple sistemi böyle yapabilirsin

Adsız.png

Merhaba arkadaşlar sistemi akrabama verdim 3500TL Aldım. Buna güzel bir Oyuncu leptopu alacağım. Sistem bana göre değil.

Daha pahalı almadım biraz daha para koydum üstüne*

Bana güzel bir notebook önerirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar sistemi akrabama verdim 3500TL Aldım. Buna güzel bir Oyuncu leptopu alacağım. Sistem bana göre değil.

Masaüstünde yaşamış olduğun oyun zevkini dizüstü oyuncu laptoplarında yaşayamazsın onu söyleyeyim, o fiyata masaüstü toplasan çok daha uzun süre ve yüksek ayarlarda takılırsın. Birde ileride güzel ekipman dizdin mi ohh gelde keyfini sür, ama illa notebook alıcam kafelerde falan çok takılıyorum oyun falan oynayacağım diyorsan, o fiyata Medium-High arası oynatacak laptoplar mevcut. MSI GE70 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8.1 NOTEBOOK tanıdığıma bunu aldırdım gerçekten kaliteli bir laptop oyunları Medium-High ayarda rahat oynarsın fiyatı dolardan biraz artmış durumda bunun ekranı küçük olanı var inç düşürülmüş o tam senin istediğin bütçeye uygun alınabilecek en iyi laptop. Ama dediğim gibi masaüstü al rahadına bak, ben öyle yaptım memnunum :).

Çok fazla seyahat eden birisi değilsen kesinlikle laptop alma. Laptoplar fazla ısınırlar ve aynı fiyata toplayacağın bir masaüstü performansını veremezler sana. İleride sistemini geliştirebilme ihtimalin yok gibi bir şey. Bazı laptopların ekran kartı değişebilir fakat bu sağlıklı bir yöntem değil. En fazla ram ve ssd takviyesi yapabilirsin. Masaüstünde ise istediğin parçayı tak. Laptoplar genelde bir kere bozuldu mu servise gidip dururlar. Laptop alırsan umarım laptopun servis yüzünü hiç görmez.:LOL: Bu arada fps oyunu oynuyorsan 100 TL'ye Kinzu V3 alabilirsin.

Hocam 2500 liraya aldığınız sistemi 3500 e akrabanıza mı sattınız? Hakaret olarak söylemiyorum da sizin gibi akraba, arkadaş olmaz olsun. Nasıl bir vicdana sahipsiniz merak ediyorum doğrusu. Helal olsun. Monster notebooklara bakabilirsiniz.

Hocam 2500 liraya aldığınız sistemi 3500 e akrabanıza mı sattınız? Hakaret olarak söylemiyorum da sizin gibi akraba, arkadaş olmaz olsun. Nasıl bir vicdana sahipsiniz merak ediyorum doğrusu. Helal olsun. Monster notebooklara bakabilirsiniz.
Keske kalanınıda okusaydınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı