İ5 4460 için R7 370 vs GTX950

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi öyledir . Bu forumda en az 20 amdnin adamı var. Ama merak etmeyin ne yaparsanız yapın Nvidia nın önünü kesemeyeceksiniz.
NVDİA'ın önünü kesmeye kimsenin gücü yetmez. Kurumsal ve büyük bir firmadır.
Sen daha yokken o vardı ;)
Bizim burda amacımız F/P ürünleri önermektir.
Her firmanın önde olduğu alanlar vardır. Kimse mutlak hakimiyet sağlayamaz. Firmaların çok olması ve rekabet etmesi kullanıcılara yarar.
AMD olmasaydı bugün. NVDİA ve İNTEL alamayacak durumda olurdunuz sizler...
AMD olsun, İNTEL olsun, NVDİA olsun. Hepsinin hitap ettiği kesimler vardır. Hepsinin bazı kesimlere göre albenisi vardır.
Ben kabul ediyorum bugün CPU konusunda İNTEL önde. Lakin 2016'da değişebilir. AMD'de NVDİA'dan bazı segmentlerde önde...
Sonuç olarak herkes işine yarayan markayı seçsin. Rasyonel bir şekilde.

Sen kimsin saçma sapan diyorsun kardeşim. İnsanları yanlış yönlendirdiğim falan yok. Asıl insanlara en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz. Sapphire imiş. Ben alıpta kötü şeyler yaşamasınlar benim gibi diye bilinçlendiriyorum etrafımdakileri.
Evet evet AMD ye laf atarak herkese Nvidia aldırmaya çalışarak insanları doğru yönlendiriyorsun. Sapphire kullananların çoğu bir sorunla karşılaşmıyor kulaktan dolam bilgilerle laf atmayı bırakın gerçek dünya testlerine bakın Sapphire neymiş anlarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun burda Sapphire kart kullanılıyor ısınıyor diyenler bir göz atsın cevapları burada.

Tartışmaya gerek yok. R9 285 daha iyi bir tercih olacaktır. Sapphire diye kötülemeye gerek yok. Zaten Sapphire alınca R9 285'in performansı GTX 950'ye düşmüyor. Bende Nvidia'ya AMD'den daha sıcak bakıyorum ama burada R9 285 öneririm.

Yaklaşık 8 yıldır SAPPHIRE kullanıyorum.
SAPPHIRE AMD'nin EVGA'sıdır. En büyük iş ortağıdır.
Böyle bir ciddiyete sahip olan markayı çok ciddyetsiz ve ağır bir şekilde eleştirmek çok yazıktır, günahtır.
Her konuda anlatıyorum tekrar anlatayım.
SAPPHIRE'ın en büyük eksikliği yazılımsal eksikliklerdir. Yanlışlık yaptığı zamanlarda oldu. ASUS'un olmadı mı ? MSI'ın ? EVGA'nın ? Hatta NVDIA'ın ?
Epilogue kardeşim sözüm sanadır.
Bizler hiçbir şey üretmezken, İnsanlar üretip çalışıyor. Devasa ve kurumsal, Tüm dünyaya ulaşan işler yapıyorlar biz kuru kuruya eleştiriyoruz. Tamam tüketici önceliklidir ama bir kere de sen üret bakalım. Sen geliştir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı