İ5 4460 için R7 370 vs GTX950

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tavsiyem Sapphire R9 285 almanız yönünde olacaktır. Sapphire almayın diyen arkadaşlar Sapphire AMD' nin en büyük iş ortağı ve R9 285 ısınmayan bir GPU. İsterseniz fan koymayın yinede pasif soğutmayla soğur o kart. Sapphire markasından Evga Kingpin kalitesi bekleyen yok zaten fiyatına göre gayet iyi f/p ürünleri üretiyorlar. Rahatlıkla alabilirsiniz.

Sapphire markası en az diğer markalar kadar iyidir. Rahatla alınabilecek bir kart. O yüzden Sapphire R9 285 tercih edebilirsiniz.

Şuanda kullanıyorum gayet iyi. Eski kartım olan ASUS HD6570 o kadar çok ses çıkartıyordu ki sese alıştım zamanla bu kartın sesini duymuyorum artık. Performans olarak diğer R9 285 ile aralarında fark yok. Bu fiyata alınabilecek en iyi karttır.

Sapphire R9 380 NITRO Dual-X 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
En mantıklı seçim bu olacaktır.
GTX 950 700TL
SAPPHIRE R9 380 4GB nerdeyse GTX 960 2GB ile aynı fiyat. Hatta çok az bir farkla daha ucuz SAPPHIRE.
Şimdi R9 380>GTX 960
SAPPHIRE korkulacak bir marka değildir. NITRO'yu test etme şansım oldu. Hiçbir sıkıntısı yok. Rahat olun. Akıl ve mantıkla hareket edin. Milletin ne dediğine göre değil.
R7 370 tavsiye etmiyorum. R7 370 600TL ver 800TL kafan rahat etsin. Hem de Ultrada oyna ve daha uzun ömürlü gitsin.
Eğer ki R7 370 ile GTX 950 arasında kaldıysan benim seçimim GTX 950 olacaktır.

Tabi öyledir . Bu forumda en az 20 amdnin adamı var. Ama merak etmeyin ne yaparsanız yapın Nvidia nın önünü kesemeyeceksiniz.
Burda kimsenin Nvidia'nın önünü kesme gibi bir niyeti yok. Nvidia babamızın firması değil. Ama sen saçma sapan yorumlarınla insanları yanlış yönlendiriyorsun.

Burda kimsenin Nvidia'nın önünü kesme gibi bir niyeti yok. Nvidia babamızın firması değil. Ama sen saçma sapan yorumlarınla insanları yanlış yönlendiriyorsun.
Sen kimsin saçma sapan diyorsun kardeşim. İnsanları yanlış yönlendirdiğim falan yok. Asıl insanlara en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz. Sapphire imiş. Ben alıpta kötü şeyler yaşamasınlar benim gibi diye bilinçlendiriyorum etrafımdakileri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı