GTX970 Assassin's Creed 4 FPS Problemi

Çok göze batmıyor ve fark ettiğim kadarıyla sadece Ubisoft oyunlarında oluyor. Anti Aliasing düşük ayarlara çekildiğinde kamera açısını hızlıca değiştirirsem ekranda yukarı aşağı doğru ya da tam tersi yönde kısa süreli dalgalanmalar oluyor.
Ayrıca 4000 TL bütçe ödeyip g2a kampanyasından 13 liraya aldığım oyunu en üst seviyede oynayamamak üzdü açıkcası..
En üst grafik ayarlarında oynuyorsunuz. Ancak bu AA ayarı her kartı zorluyor. Bu sıkıntıya bende kafamı çok takmıştım ama zamanla oyun grafik ayarlarını en uygun hale getirmeyi öğrendim. Artık her oyunu 60+ Ultra'da ve iyi bir AA seviyesinde oynuyorum. Biraz araştırırsanız sizde bu konuya hakim olabilirsiniz.

Eğer bu AC4'ü en üst seviyede oynamanın yolu varsa aydınlatın beni, ekran kartlarımız aynı sayılır.
Dediğim gibi grafik olarak Ultra'da oynuyorsunuz. Yani en yüksek ayarda. Bu anti-aliasing grafik ayarı değil. Sadece görüntüyü biraz daha düzleştiriyor. Titan X bile o ayarlarda 40 FPS'yi anca görebiliyor AC Unity, AC 4 gibi oyunlarda. Ben şahsen FXAA ayarda ve grafikler Ultra'da çok rahat 60 fps üstü alabiliyorum her oyunda. Görüntü de çok iyi.

Ben FXAA ayarında şehir içi 48-60 görüyorum fakat ekranda garip garip dalgalanmalar oluyor ve bu çok gıcık acaba monitörüm de mi bir sorun var?

Dostum driverlar, bios filan güncelmi. Sıkıntı var sende. Videoya bak bir..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca dalgalanma olmaması için v-sync i aç.

Son bir kez kontrol ettim ve işlemciler bölümündeki tüm driverların 2009 sürümünden kalma olduğunu farkettim. Intel Core i54690k sürücülerini nereden güncelleyebilirim?

Dosya Ekleri

• driver.jpg
    driver.jpg
    305,4 KB · Görüntüleme: 291
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı