GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

Ara Toplam4.527,10 TL
Toplam KDV814,88 TL
Sepet Toplam Fiyatı5.341,98 TL
[TBODY] [/TBODY]

İşlemci soğutucu (Sıvı soğutma)
http://www.vatanbilgisayar.com/hydro-serisi™-h80i-sivi-sogutma-sistemi.html

Toplam Fiyat
5750 TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü farketmedim bir dalgınlık oldu. İşlemci İ5 4690K alarak monitör alabilirsiniz. Birazdan sistemi düzenlerim.

@DCprrooh Sistemi düzenledim. Başka sorun yok sanırım. :) ;)

Bence o güzelim bütçeyi 144 HZ monitör için bitirmeyin. GTX 980 ile ultra ayarlarda, kenar düzeltmeler dahil full ayarları açtığınızda tüm oyunlarda 144 HZ'ye ulaşabileceğinizi zannetmiyorum. Yerinizde olsam 60 HZ Full HD panel alır, işlemcime yatırım yaparım. i5 işlemciler şuan için oyun ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır fakat 5500 tl harcayacaksam sistemimin çok daha ileriye yönelik olmasını isterim.

Bakın OC li ve OC siz arada dağlar kadar fark var. Ve görebileceğiniz üzere GTX 980 ile çoğu oyunda 60 FPS gibi değerler alınıyor(full ayarlarda). 60 HZ 1080P panel size yetecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sinerji'den toplarsanız anakartı gaming 7 yaparsınız, üstüne toplam bütçe 5500 gibi birşey olur. Yinede Vatan istiyorsanız ekstra para vermeyi göze almışsınızdır. Şimdiden hayırlı olsun.

l.jpg

Son düzenleme:
Parçaları teker teker almayı deneyebilirsin eğer şüphelerin varsa. :)

Şöylede olabilir bazı parçaları vatandan alırsın bazılarını sinerjiden.

@DCprrooh Madem içiniz rahat edecek, ana parçaları vatandan alın fakat SSD, RAM, HDD, Kasa, PSU gibi ufak parçaları kesinlikle sinerji yada eksen gibi ucuz yerlerden almanızı öneriyorum. Sorun çıksa bile kargolar yollarsınız. Emin olun ciddi tasarruf edeceksiniz.

Söylediğiniz çok mantıklı geliyor kulağa, öyle yapacağım. Güzel yorumlarınız için teşekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı