GTX970 tabanlı sistem toplama

ekremugurr1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı olarak gtx970 seçtim, işlemci konusunda hala kararsızım i3-4170, G3258, i5-4460 arasındayım.
Anakartı yükseltmek istersem de SSD'den fedâkarlık yapmam gerekiyor.
Sizce bu şekilde nasıl olur tavsiyeleriniz var mı ?

Untitled.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD yi 120 gb alın anakartı değiştirin yada hiç ssd almayın anakartı ve işlemci yi yükseltin. Ssd yi sonra alırsınız. Ram leri de 2×4 şeklinde alınız

SSD yi 120 gb alın anakartı değiştirin yada hiç ssd almayın anakartı ve işlemci yi yükseltin. Ssd yi sonra alırsınız. Ram leri de 2×4 şeklinde alınız
anakartta 2 slot olduğu için 1x8 almayı düşündüm. SSD yi de sistemi toplamışken alayım dedim çünkü daha sonra sistemi SSD ye tekrar kurmam gerekicek.

SSD'ye sadece sistemi kur oyunları ve depolama işlerin için harddiski kullan anakartı mutlaka H97 PC Mate veya Z97 PC Mateye yükselt.

SSD'ye sadece sistemi kur oyunları ve depolama işlerin için harddiski kullan anakartı mutlaka H97 PC Mate veya Z97 PC Mateye yükselt.
OC düşünmediğim için z97 almayı düşünmüyorum.
SSD yi 120 GB yapıp h97 pc mate alırsam nasıl olur ?
ve h97 de pc mate ile gaming 3 nin farkı nedir acaba ?

Alabiliyorsaniz H97 Gaming 3 alın Killer Ethernet, Audio Boost 2 gibi teklonojileri var daha vardır benim sayabildiklerim bu kadar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı