Stokta olmaması problem değil, başka yerden de alınır.Galaxy stock'da yok yalnız.
"Ben, ucuz mal alacak kadar zengin değilim." Sözünü duydun mu?Gigabayt 980 fiyatına pc toplandıl geçen recep reis![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Stokta olmaması problem değil, başka yerden de alınır.Galaxy stock'da yok yalnız.
"Ben, ucuz mal alacak kadar zengin değilim." Sözünü duydun mu?Gigabayt 980 fiyatına pc toplandıl geçen recep reis![]()
Maalesef bilmiyorum.Dediğim gibi kötü bir marka değil üstelik soğutmasıda güzel görünüyor yani o.c. yapabilirsin tabi biliyorsan![]()
Msi mı, neden?Ülkemizde bilindik değil, ve ben msi öneririm.
Soğutmasından dolayı.Msi mı neden ?
Benim takıntılık var, ondan kaynaklanıyor.GTX980 almak zorunda mısınız? GTX970 980'e göre hiç de fena değil.
Gtx 970 ile Gtx 980 arasında 15 fps fark var.GTX980 almak zorunda mısınız? GTX970 980'e göre hiç de fena değil.
O takıntına söyle boşa masraf yapmasın. Oyun için gereksiz GTX980. GTX 970 4K ve FHD için çok iyi performanslar sunuyor.Benim takıntı hastalığım var, ondan kaynaklanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.