GTX980 mi GTX970 SLI mı?

Monitör : Asus VG248QE Alındı
Anakart: MSİ Z97 Gaming 9 ACK Alındı
İşlemci: İntel İ7 4790K Alındı
Kasa: Cooler Master HAF X Alındı
@Silinen üye yılbaşından sonrada kalan parçaları birleştireceğim. Şuan gözümü korkutan tek şey ekran kartı o miktar süreyi uzatacak :)

Monitör : Asus VG248QE Alındı
Anakart: MSİ Z97 Gaming 9 ACK Alındı
İşlemci: İntel İ7 4790K Alındı
Kasa: Cooler Master HAF X Alındı
@Silinen üye yılbaşından sonrada kalan parçaları birleştireceğim. Şuan gözümü korkutan tek şey ekran kartı o miktar süreyi uzatacak :)
Ekran kartı olarak neye karar kıldın. ?

Kararsızım kardeşim onu en sona bıraktım.

@Silinen üye Kardeşim Gskill F3 2133 Mhz O.C ile bu Mhz e çıkarmı yoksa 1600 de kalırmı?
Karar veremeyecek ne var anlamadım ? daha ucuza daha hızlı bir kart getirmek var diğer yandan daha pahalıya daha yavaş kart, neyse ne alacaksan hayırlısı olsun.

Oynadığım monitör 1366-768 Hd. 6 ms. 50 Hz.
Ekran kartı Asus Gtx 970
Sırf bu yüzden 1080 p. 144 Hz. 1 ms. monitör aldım :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karar veremeyecek ne var anlamadım ? daha ucuza daha hızlı bir kart getirmek var diğer yandan daha pahalıya daha yavaş kart, neyse ne alacaksan hayırlısı olsun.
kardeşim 1830 tl ye strix var şuan piyasada yaklaşık 200 tl fark var. Birde grafiğe bakacak olursak ısınması beni caydırdı çünkü şuan ona sıvı soğutma yapacak kadar bütçem yok zaten kendimi aşmış durumdayım.

Oynadığım monitör 1366-768 Hd. 6 ms. 50 Hz.
Ekran kartı Asus Gtx 970
Sırf bu yüzden 1080 p. 144 Hz. 1 ms. monitör aldım
Kardeşim bu videodaki 6ms olan mı yoksa 144Hz 1ms olan mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı