Güç çekemeyen ekran kartı | Monster Abra A7 v14.2

Jaeden

Decapat
Daha fazla  
Merhaba;
Birkaç gün önce Monster Notebook'umu temizlemek için içini açtım unuttum o anlık dalgınlık ile batarya gücünü kesmedim ve tornavida anakartta bir alana temas etti ve çok ufak bir kıvılcım gibi veya bir ışık görür gibi oldum PC açtım baktım bozdummu diye sorun yok devam ettim temizledim termali sürdüm kapattım açtım performansta artış var mı diye bamak için PC'yi açtım fakat ekran kartına ne olduysa 30FPS üstü vermiyor ve 210MHz üstüne asla çıkmıyor(format dahi attım).
Neyse bugün tamirciye götürdüm inceledi parçalarda bir sorun olmadığını fakat;
MP2884A ekran kartı besleme chipi ve iç yazılım böyle bir şeyin gerekli olduğunu ve o çipleri değiştirmek için benden sadece 2 tane küçük şey için 1.500TL istedi adet başına.
Önerilerinizi bekliyorum aşağıda FurMark değerlerini bırakıyorum.

1758118553274.png

1758118644950.png

Peki son kez şunu sorayım hocam bu program/yazılım şeyini örnek veriyorum başka bir şehirden birisi bulsa bu tamirciye gönderebileceği bir şeymi yoksa google drive ile vs usb tarzı bi şeye atıp göndermesi falanmı gerekli.

Peki son kez şunu sorayım hocam bu program/yazılım şeyini örnek veriyorum başka bir şehirden birisi bulsa bu tamirciye gönderebileceği bir şeymi yoksa google drive ile vs usb tarzı bi şeye atıp göndermesi falanmı gerekli.
Yok programlayıcı dediğimiz şey fiziksel bir cihaz. Başka bir yerde bulunursa kargolanabilir tabii ki.

Program dediği şey ise bir dosya. O da Google Drive üzerinden falan paylaşılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı