- Makaleler
- 1
4 Büyükler buysa.
Seasonic, SilverStone nerede?![]()
Onlar biraz daha 2. klasmanda kalıyor sanki.
4 Büyükler buysa.
Seasonic, SilverStone nerede?![]()
Şuna bakabilirsiniz.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Evet 4 büyükler arasında var kendisi; FSP, High Power, Corsair, Cooler Master.
Önerileriniz için teşekkür ederim, Gold sertifikasından dolayı High Power olana ısındım ancak ikisini de biraz araştırıp tercihimi yapacağım.
Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama sistemin W cinsinden tüketimini hesapladığımda 551W gibi bir değer çıktı uç ucuna yetmesi rahatsız etti. Diğer yandan dediğiniz gibi işlemci değiştirme fikri de çok cazip ancak aklımda olan işlemci Ryzen 3900 ya da 3950 gibi bir işlemci ama onları da alıp almamak konusunda çok çekimserim çünkü yeni nesil anakartlar 4 bin mHz üzeri RAM destekliyor ve biliyorsunuz ki Ryzen işlemcilerde RAM mHz değerleri işlemci verimliliğini oldukça etkiliyor. Sizce anakartı değiştirmeden ve 3000 mHz RAM'ler ile böyle bir upgrade yapmam mümkün mü?Gold sertifikası olan High Power alırsanız sadece 50W fazla alacaksınız 12V kanalından 550W gayet iyi bir değer ve yeterince geleceğe dönük sisteminize de yetiyor değiştirmenize gerek yok. Ona vereceğiniz paraya elinizdeki işlemciyi satıp 3600X alırsınız.
Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama sistemin W cinsinden tüketimini hesapladığımda 551W gibi bir değer çıktı uç ucuna yetmesi rahatsız etti. Diğer yandan dediğiniz gibi işlemci değiştirme fikri de çok cazip ancak aklımda olan işlemci Ryzen 3900 ya da 3950 gibi bir işlemci ama onları da alıp almamak konusunda çok çekimserim çünkü yeni nesil anakartlar 4 bin MHz üzeri RAM destekliyor ve biliyorsunuz ki Ryzen işlemcilerde RAM MHz değerleri işlemci verimliliğini oldukça etkiliyor. Sizce anakartı değiştirmeden ve 3000 MHz RAM'ler ile böyle bir upgrade yapmam mümkün mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.