Güç kaynağı patladı

Arkadaşlar herkese teşekkürler, gece gece kasayla beraber bilgisayarcı gezdik ve garantili 750W 80+ sertifikalı High Power güç kaynağını 1200'e aldım ve orada taktırdım 1200'e sizce iyi mi ve hiçbir parçam zarar görmemiş PSU dışında :D
Bence iyi, çok ucuz atlatmışsınız hocam. 3060 gümleyebilirdi. Geçmiş olsun.

PLATOON PL-9263 500W
Yanlış anlamayın da hocam hiç mi acıma yok sizde o ekran kartını bağlandığınız PSU ya Bakın. Dua edin de başka parçalar zarar görmemiş olsun. Saçmalık kaç kere videosunu çektiler yapılmasın bu diye kaç kere.... O PSU da koruma bile yok 600 700 overload yapar size zarar verebilirdi.

Yanlış anlamayın da hocam hiç mi acıma yok sizde o ekran kartını bağlandığınız PSU ya Bakın. Dua edin de başka parçalar zarar görmemiş olsun. Saçmalık kaç kere videosunu çektiler yapılmasın bu diye kaç kere.... O PSU da koruma bile yok 600 700 overload yapar size zarar verebilirdi.
Görmemiş hocam çok şükür. Arkadaş 20 rekat namaz kılsın bence. Valla sanki benim 3060ım tehlike geçirmiş gibi hissediyorum.

İyi bir model, geçmiş olsun daha dikkatli olun.

Teşekkürler :D

Bence iyi, çok ucuz atlatmışsınız hocam. 3060 gümleyebilirdi. Geçmiş olsun.

Evet teşekkürler.

Yanlış anlamayın da hocam hiç mi acıma yok sizde o ekran kartını bağlandığınız PSU'ya bakın. Dua edin de başka parçalar zarar görmemiş olsun. Saçmalık kaç kere videosunu çektiler yapılmasın bu diye kaç kere... O PSU da koruma bile yok 600 700 overload yapar size zarar verebilirdi.

Elimde o olduğu için onu kullandım yaklaşık 2 yıldırda kullanıyordum.

Görmemiş hocam çok şükür. Arkadaş 20 rekat namaz kılsın bence. Vallahi sanki benim 3060'ım tehlike geçirmiş gibi hissediyorum.

:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı