Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2!

3400 TL fiyata şurada mevcut. Bitmeden alın.

Hocam eline sağlık öncelikle bir PSU alacağım senin rehberine baktım MSI yoktu kaliteli veya kalitesiz olduğunu bilmiyorum sadece aklımda bir modeli var.

MSI MAG A750GL 750W

Bunu almayı istiyorum bir de şu an RTX 2060 kullanıyorum ileride 4070 Ti Super'e gecmek istedıgim icin ATX 3.0 özelliğide var dönüştürücü lazım olmayacak. Bana kalırsa iyi bir PSU gibi bayağı koruması var aklımda kalan soru ise içindeki malzemeler sağlammı, kalitelimi merak ediyorum sende böyle bir rehber yaptığına gore bu islerden anlıyorsun yardımın icin simdiden teşekkürler.

Bir de 40 serisi kartlarda ATX 2.0 PSU'ya dönüştürücü ile takiliyor herhangi bir sıkıntı çıkarır mı merak ediyorum.

Son düzenleme:
@romeofek91 üçü de üst seviye kaliteli ürünler. Ucuz olanı alıp geçin derim. Güç girişi sayısını kontrol etmeyi unutmayın.

Hocam bende Be Quiet U9 700W modeli vardı 2 kere yandı bunlardan hangisini önerirsin Pylon olanlıyla diğerkilerin çok farki var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…