Güç Kaynağı (PSU) Tier List V2!

Bozuk olan nedir? Amazon'a iade talebi oluşturun.

Onla bağladığımda pc 1 saniye açılıp kapanıyor CPU debug ışığı yanıyor.

CPU güç kablosunu doğru şekilde oturttunuz mu?

Evet. Diğer kablolarıylada denedim ekran kartının güç girişlerindeki ışıklarda kırmızı yanıyor sanki hiç bi pci e girişinden güç gelmiyor.

Hocam şu anda Sharkoon SHP650 V2 kullanıyorum. PCI çıkış sayısı hem de güç olarak yeterli gelmiyor sanırım RX6600 ve RX 5500 XT 4 GB kullanıyorum sürekli sorun yaşıyorum. Bir tane daha RX6600 aldım yolda geliyor. Nasıl bir PSU'ya geçmem gerekli fp olarak bir tavsiyen var mı?

Evet. Diğer kablolarıyla da denedim ekran kartının güç girişlerindeki ışıklarda kırmızı yanıyor sanki hiçbir PCI-e girişinden güç gelmiyor.

Sadece PSU değişiminde bu sıkıntı güç kaynaklı olabilir ancak, isterseniz önce BIOS sıfırlayıp öyle montajlayın PSU'yu. Olmazsa satıcıyı arayın.

Bütçeye göre değişir, 550W+ bir PSU iyi olabilir.

Bütçeye göre değişir, 550W+ bir PSU iyi olabilir.
Hocam fp oranı çok yüksek ve pci çıkışları konusunda bol olduğu sürece bütçede hiç problem yok. Bir model tavsiyesi verebilir misiniz?

Yanlış alarm ya Seasonic in sata kablosu cuk oturuyor diye ugraşmadım yenisine taktım meğer sıkıntı oymuş hiç bir kablosuyla uyumlu değil kendi kablolarını istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…