Güç kaynağında Verimlilik

WalterBishop

Kilopat
Arkadaşlar merhaba.

Birkaç sorum olacak. Öncelikle güç kaynaklarında verimlilik oluyor ya, bu verimlilik tarafsız bir testten geçirilip mi veriliyor yoksa firma kendi kendine mi yazıyor.

Yani ben 500W 80 plus herhangi bir güç kaynağı alsam sorun çıkarır mı? Nagas Aepon 500w +80 verimli güç kaynağını 120 TL'ye almalı mıyım?

Kullanacağım sistem

i5 650
HD 7790
H55MXV
4GB RAM

Tabi anladım da kalite olarak merak ettim bi fikriniz var mı Aopen hakkında? İlerde ekran kartını yükseltme yaparsam sorun çıkmamasını da istiyorum.

Teşekkür ederim, yeterli olacağını anladım fakat her +80 verimli güç kaynağı kaliteli midir? Ses olarak koruma olarak?

Vatan Bilgisayardan xigmatek tauro 500w +80 alabilirsin hafta sonu indirimiyle 110 tl civarı sanırsam.

Aslında onu alacaktım fakat yaşadığım yerde Vatan Bilgisayar yok. Aopen bulabildim +80 verimli. Mesela Cooler Master güç kaynağı 500w +80 verimli 180 TL iken niye bu PSU 120 TL bu şüpheye düşürdü beni.

Benim istediğim PSU Tauro zaten fakat imkanım yok almaya. Aopen güvenlik veya ses açısından yeterli olacak mı? Çünkü diğer rakiplerine göre ucuz şüphe duydum bu yüzden.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı