A AEWJAB Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #1 Merhaba benim güç kaynağından bayağı yüksek bir ses geliyor ve titriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2020
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #11 AEWJAB dedi: Eski bir PC markasını bilmiyorum yazmıyor büyük ihtimalle markasızdır ama Casper bir PC. Genişletmek için tıkla... PC'nin değil güç kaynağının markası nedir? Masaüstünde güç kaynağıdan gelen cızırtı kesiliyor mu? Artı 0 Eksi
AEWJAB dedi: Eski bir PC markasını bilmiyorum yazmıyor büyük ihtimalle markasızdır ama Casper bir PC. Genişletmek için tıkla... PC'nin değil güç kaynağının markası nedir? Masaüstünde güç kaynağıdan gelen cızırtı kesiliyor mu?
KS KS A AEWJAB Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #12 enter dedi: PC'nin değil güç kaynağının markası nedir? Masaüstünde güç kaynağıdan gelen cızırtı kesiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynı soruyu sorma Artı 0 Eksi
enter dedi: PC'nin değil güç kaynağının markası nedir? Masaüstünde güç kaynağıdan gelen cızırtı kesiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynı soruyu sorma
Ceyhun9771 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 492 Çözümler 2 5 Temmuz 2020 #13 AEWJAB dedi: Aynı soruyu sorma Genişletmek için tıkla... Uzay montaj yapıp kontrol etmen lazım. Coilwhine olabilir. Artı 0 Eksi
AEWJAB dedi: Aynı soruyu sorma Genişletmek için tıkla... Uzay montaj yapıp kontrol etmen lazım. Coilwhine olabilir.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #14 AEWJAB dedi: Aynı soruyu sorma Genişletmek için tıkla... Size yardım etmek istiyorum. Aynı sorun bende de vardı. İstemiyorsanız yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
AEWJAB dedi: Aynı soruyu sorma Genişletmek için tıkla... Size yardım etmek istiyorum. Aynı sorun bende de vardı. İstemiyorsanız yazabilirsiniz.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 5 Temmuz 2020 #15 enter dedi: Size yardım etmek istiyorum. Aynı sorun bende de vardı. İstemiyorsanız yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
enter dedi: Size yardım etmek istiyorum. Aynı sorun bende de vardı. İstemiyorsanız yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #16 Lowell1 dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Coil Whine çözülmez. Ama nasıl olduysa artık o ses yok. Yardımcı olmak isterim. Artı 0 Eksi
Lowell1 dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Coil Whine çözülmez. Ama nasıl olduysa artık o ses yok. Yardımcı olmak isterim.